Blandt byens passionerede sportsfans finder man en politiker og bankmand, hvis hjerte banker for Fredericia. Christian Jørgensen er navnet, og selvom han er kommet et godt stykke ind i de unge 50’ere, er det ikke for sent at skifte på en fri transfer.

Bankdirektør Christian Jungmark genforenes med Christian Jørgensen, da han i dag den 1. december er “skiftet” til Jutlander Bank i Danmarksgade.

Bankdirektør Christian Jungmark, Jutlander Bank. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

Christian Jungmark skriver til Fredericia AVISEN:

“Så blev det endelig 1. December , hvor vi kan løfte sløret for vores nye ‘julestjerne’ på holdet – et af områdets mest kendte bankfolk, Erhvervsrådgiver Christian Jørgensen. Christian har årtiers erfaring fra bankverdenen, både som filialdirektør og senest som erhvervsrådgiver i andet lokalt pengeinstitut,” skriver Christian Jungmark og fortsætter:

“Hans hjerte har i mange år banket for sportens verden og han ses ofte på lægterne, når FC Fredericia eller FHK spiller hjemmekampe. Samtidig er han byrådsmedlem for Venstre og har altid evnet at skabe samarbejde på tværs af partifløjene. Privat er han gift med Lone og har tre voksne børn og bosat i Erritsø.”

Hvad ser I frem til med Christian på holdet?

“Som en af byens eneste banker med lokal erhvervsafdeling glæder vi os over at kunne udvide holdet med endnu en kompetent erhvervsrådgiver, som har indgående kendskab og interesse for lokalområdet,” slutter Christian Jungmark.

https://www.facebook.com/Fredericiavinhandel/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer