Forside Erhverv Christian Jørgensen: 5 i 12 har min fulde opbakning!

Christian Jørgensen: 5 i 12 har min fulde opbakning!

DEL
Christian Jørgensen, Venstre Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

På fredag afholder Fag- og Firmaidræt på landsplan en pendant til skolernes motionsdag: Arbejdspladsernes Motionsdag. I Fredericia er det blevet til en happening på Rådhuspladsen fredag d. 12 klokken 11:55. En happening med stor opbakning fra Næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget, Christian Jørgensen (V).

Idéen til Arbejdspladsernes Motionsdag opstod i efteråret 2014, da en af vores konsulenter i Dansk Firmaidrætsforbund satte sin lille forventningsfulde og sportsklædte dreng af på skolen.

Han skulle – som alle andre skolebørn – være en del af den forankrede tradition Skolernes Motionsdag. En motionsdag, hvor fysisk aktivitet og fælles oplevelser er i højsædet på landets skoler.

Idéen tog form – for tænk, hvis alle voksne havde samme mulighed for sjove oplevelser og fælles aktivitet én gang om året. Idéen er nu en tilbagevendende tradition på mange arbejdspladser.

Christian Jørgensen: Selvfølgelig bakker jeg op

Næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget, Christian Jørgensen, blev spurgt om han ville medvirke i en promoveringsvideo for arrangementet – og er tøvede han ikke i sit svar: Selvfølgelig vil jeg det!

Som Christian Jørgensen fortæller i videoen, har han selv mange gode oplevelser fra Fag- og Firmaidrætten i Fredericia.

“Jeg er fra en tid hvor Fag- og Firmaidrætten fyldte meget. Vi spillede ofte fodboldturneringer i Hannerup, hvor vi spillede mod andre lokale virksomheder – og vi spillede badminton i Fredericia Idrætscenter” fortæller Christian Jørgensen til Fredericia AVISEN.

“Da jeg blev spurgt om jeg ville være med til det her arrangement, så tøvede jeg heller ikke med at sige ja. Jeg bakker fuldt op om tankerne bag – og selvfølgelig også selve det arrangement vi holder i Fredericia” fortsætter Jørgensen.

“Vi lever i en tid hvor foreningslivet er mere udfordret end nogensinde før. Det drejer sig både om Fag- og Firmaidrætten, men også det resterende foreningsliv er presset. Så når nogen tager et så flot initiativ som dette, så skylder vi foreningslivet at bakke op om det” slutter Næstformand i Kultur- og Idrætsudvalget, Christian Jørgensen (V).

Se mere på facebook-begivenheden her.