Christian Eriksen er for første gang siden, at han pludselig faldt om, kommet med en meddelelse.

I lørdagens EM-kamp mellem Danmark og Finland faldt den danske stjernespiller pludselig om. Siden er han blevet indlagt på Rigshospitalet, hvor årsagen til det stadig undersøges.

Siden har der været meldinger fra landsholdslejren, der har været i kontakt med Eriksen, som ifølge udtalelserne har det godt efter omstændighederne. Nu er Christian Eriksen selv kommet en opdatering på Instagram, der lyder som følger:

– Stor tak for jeres søde og fantastiske hilsner fra hele verden. Det betyder meget for mig og min familie. Jeg har det efter omstændighederne godt. Jeg er stadig nødt til at gennemgå nogle undersøgelser på hospitalet, men jeg har det okay. Nu hepper jeg på drengene fra Danmark i de næste kampe. Spil for hele Danmark.

2 3 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Frederikke Mejdahl Krintel
Frederikke Mejdahl Krintel
07:52 - 15. juli 2021 07:52

Hej Christian Eriksen. Jeg er stor fan og jeg syntes det er Synd for det der sket med dig i lørdags vm fodbold mod Finland kærlige hilsen frederikke