En enstemmig bestyrelse for Socialdemokratiet i Fredericia har indstillet chefredaktør og debattør Jens Jonatan Steen til folketingskandidat for kredsen ved en ekstraordinær generalforsamling 3. november 2018.

En kandidat der har sine meningers mod
“Vi har haft en grundig udvælgelsesproces, og på den baggrund har vi valgt at indstille Jens Jonatan Steen. Vi har lagt vægt på en kandidat, der politisk matcher Fredericia, der har det drive det kræver for at blive valgt og har erfaringer til at gøre en reel politisk forskel for Fredericia. Jens Jonatan kommer med et unikt netværk og massiv gennemslagskraft, som vil være en kæmpe gevinst for os”, lyder det fra Karsten Cordtz, formand for Socialdemokratiet i Fredericia.

John Nyborg der var kandidat til Folketinget i 2015 har valgt at trække sig for at dedikere sine kræfter til byrådet i Fredericia, hvor han blev valgt ved kommunalvalget i 2017. Derfor har bestyrelsen i nogen tid ledt efter en ny folketingskandidat.

“At vi har fået mulighed for tiltrække en kandidat, der står ved sine meningers mod, er villig til at udfordre de etablerede magthavere, og ved hvad der kræves for at sætte dagsordenen, er altafgørende for os. Jens Jonatan har i årevis vist sig som en debattør, der altid står på arbejdernes side og altid kæmper deres sag. Vi får en stærk stemme, der kan og vil kæmpe for Fredericia”, slutter Karsten Cordtz, der har enstemmig bestyrelse bag indstillingen.

Ærefrygt at stille op for Fredericia
“Det er med store ærefrygt, at jeg har meldt mig på banen som kandidat til at repræsentere Fredericia. Det er fantastisk by i vækst og udvikling, som fortjener et mandat på Christiansborg. Jeg stiller op, fordi jeg er overbevist om, at jeg kan trække mandatet til Fredericia, og fordi jeg ved, hvad der skal til for at omsætte mandatet til indflydelse”, lyder det fra Jens Jonatan Steen.

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio og har tidligere været stifter, direktør og analysechef for tænketanken Cevea. Han i flere år været kendt som debattør, analytiker og ordstyrer på diverse politiske arrangementer i den offentlige debat.

“Jeg i årevis har set hvordan håbløse beslutninger bliver truffet i København uden forståelse for resten af landet. Jeg kender systemerne indgående og har set hvordan djøficering, finansministeriet og centralisering ødelægger dansk politik. Beslutninger bliver truffet henover hovedet på de mennesker, som de handler om. Det vil jeg være med til at ændre”.

Jens Jonatan Steen er eneste opstillede kandidat til valget om hvem der skal være Socialdemokratiet i Fredericias folketingskandidat. Det afgøres på den ekstraordinære generalforsamling i partiforeningen den 3. november 2018 kl. 13.00 hos 3F Fredericia på Venusvej 2.

Jen Jonatan Steen er 37 år gammel og har en søn på 4 år.

Annonce