FHK forstærker truppen, da den 27 årige Rasmus Boysen fra Elverum skifter med omgående virkning til FHK på en to-årig kontrakt. Det oplyser FHK i en pressemeddelelse.

Det går nogen gange stærk i håndbold, det kan Rasmus Boysen skrive under på. Torsdag i sidste uge spillede han Champions League-kamp i Portugal, mandag i denne uge udekamp mod Halden i Norge, tirsdag ny klub og på fredag træning i thansen ARENA i Fredericia.

Boysen skiftede til Elverum i sommeren 2019 efter, at han havde spillet fire sæsoner i Ribe-Esbjerg og forinden havde tørnet ud for TM Tønder og Skjern Håndbold.

»Med tilgangen af Rasmus Boysen har vi fået en stærk forsvarsspiller som med hans erfaring skal bidrage defensivt og have en lederrolle i forsvaret. Rasmus Thiemer Jensen er stadig ude med skader, men er på vej tilbage og vi håber at se ham i forsvaret med Boysen i løbet af sæsonen,« siger FHK’s direktør, Thomas Renneberg-Larsen og fortsætter:

»Vi får styrket vores trup omgående med tilgangen af Rasmus Boysen og vi glæder os til at se ham i aktion i den røde trøje og være med til udvikle FHK yderligere.,«

Rasmus Boysen udtaler følgende:

»Jeg er først og fremmest både glad for og stolt over, at kunne kalde hæderskronede Fredericia HK, fra en håndboldby med stolte traditioner og fantastiske fans, for min nye klub.«

Da kontakten opstod, kunne jeg med det samme mærke, at det var det helt rigtige næste step for mig. Jeg har stor tro på projektet i FHK, som har været inde i en imponerende udvikling og har et enormt potentiale. Derudover tror jeg på, at den energiske spillestil passer mig godt.

Jeg har kun hørt gode ting om klubben fra tidligere holdkammerater og andre med et indgående kendskab til FHK, og jeg glæder mig til hurtigst muligt at møde mine nye trænere og holdkammerater og til at bidrage både inden- og udenfor de 40×20 meter.

Jeg er en spiller med spidskompetencer i defensiven, hvor jeg har erfaring fra flere klubber i den danske liga og i seneste sæson fra Champions League. Jeg er en duelstærk spiller, der er klar til at gå forrest, og der altid kommer til at give 100% for holdet og klubben.« ■

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer