Klokken 22:30 lød der en melding på et brag i Danmarksgade. Det har gjort, at strømmen er gået i store dele af centrum i Fredericia.

Braget skete nær Djengis Khan Mongolian Barbecue, og det medførte efterfølgende en afspærring på omkring ti meter længere ned ad Danmarksgade fra restauranten.

Fredericia AVISEN var til stede inde i området omkring Danmarksgade, hvor man kunne se, at fortorvet så mærkeligt ud inde bag afspærringen i den ene side af vejen. På stedet var en indsatsleder, TrekantBrand og politiet.

Fliserne har fået en tur efter eksplosionen. (Foto: Fredericia AVISEN)

Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi bekræfter, at politiet har været til stede inde i Danmarksgade. Vagtchefen oplyser, at afspærringen skyldes et kabel, der er blevet gravet over.

Det er uvist hvornår afspærringen ophæves og hvornår strømmen kommer igen, men Fredericia AVISEN kunne med egne øjne se, at området omkring politistationen og ned til Danmarksgade ved Djengis Khan Mongolian Barbecue var mørklagt, og det samme gjorde sig gældende for noget af Jyllandsgade, Gothersgade, Dalegade og Prinsensgade.

Se her flere billeder:

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/

1 KOMMENTAR

  1. “Vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi bekræfter, at politiet har været til stede inde i Danmarksgade. Vagtchefen oplyser, at afspærringen skyldes et kabel, der er blevet gravet over”

    Det var da en underlig udmelding. Man plejer da at fjerne fortovsfliserne inden man begynder at grave, og man afspærrer også fortovet inden gravearbejdet påbegyndes. På billedet ser det ud til at fliserne er blevet trykket op nedefra, det er ihvertfald ikke “gravearbejde”.

Leave a Reply