Hos Enhedslistens Cecilie Roed Schultz er det med stor ærgelse, at man nu konstaterer at Fredericia Teater kommer ud med et underskud på 20 millioner kroner.

“Det kunne nærmest ikke være kommet på et værre tidspunkt. Men vi må agerer herfra. Der er ikke uenighed om at vi må agerer herfra og skal gøre det, der er nødvendigt for at redde det. Men så er vi også nød til at sige, at det her kan ikke gentage sig”, siger Cecilie Roed Schultz.

Hun mener ikke at man i fremtiden igen kan stå på mål for et underskud overfor borgerne. Dermed indikerer hun også, at Enhedslisten ser det her som en sidste chance til Fredericia Teater:

“Det skal hænge sammen. Den er ikke ret meget længere”.

Hvad betyder det når mennesker nu skal sige farvel til deres arbejdsplads?

“Det er en af de rigtig ulykkelige og meget mere konsekvenser af det her. Det er altid trist, når nogen bliver tvunget til at stoppe på et arbejde de er glade for. Det er helt sikkert en meget spændende arbejdsplads”, svarer Cecilie Roed Schultz.

Hvad tænker du om kommunens mulighed for at holde øje med Fredericia Teaters økonomi?

“Det er vigtigt at sige at vi ikke giver dem flere lån. De har afdragsfrihed de næste 4 år, og så skal vi se at de vender økonomien. Så har vi været meget skrappe i kritikken af den måde økonomien er blevet monitoreret på, og det har simpelthen ikke været godt nok”.

Schultz fremhæver dertil også, at der ikke længere skal være kvartalsvise opfølgninger, der er så overfladiske som det er blevet oplevet, men nu skal de være månedsvise. Herudover skal der ansættes en økonomidirektør.

3 KOMMENTARER

 1. Luk skittet ikke mere støtte nu må det være nok og la pengene gå til borgerne eller en dårlig kommune så kom i gang hr borgmester ved du er gift med dette men nej

  • Søren Mølle forventede jo blot at man sagde ja ligesom alle de andre gange.
   Det var bedre om skåltalerne var blevet brugt til at se økonomien efter.
   48 millioner i markedsføringsudgifter på knap 1,5 år, det er helt godt.
   Hvad lavede bestyrelsen. Og hvorfor stillede kommunen ikke krav når de gang på gang skulle bruge penge.
   Så var der ingen skåltaler og fribilletter.????

Leave a Reply