Byrådsmedlem Cecilie Roed Schultz har endelig givet lyd fra sig, efter at Fredericia Avisen har forsøgt at komme i kontakt med hende det meste af dagen. Hun har efter sigende siddet i møde og har ikke kunne svaret. Men det har hun gjort nu, og i modsætning til sin partikammerat i Regionsrådet, Mikkel Andersen, der bekræfter, at hendes udtalelser er korrekt, benægter Cecilie Roed Schultz, som er mildest talt rasende over Fredericia Avisens artikel.

– Jeg kan bekræfte, at jeg er blevet advaret mod enkelte borgere, som kan ”fylde meget”. Jeg kan ikke bekræfte at vi har givet håndslag på, at vi ikke ville sige noget negativt om kommunen. Det har vi IKKE og i så fald ville jeg jo heller ikke have kunne udtale mig kritisk – som jeg jo altså ofte gør. Vi snakkede om, at Fredericia havde brug for at blive talt op og at det var ærgerligt med de mange negative sager, som giver dårlig omtale. Vi aftalte, at vi ville forsøge at fokusere på, at tale byen op, skriver byrådsmedlem Cecilie Roed Schultz i en e-mail til Fredericia Avisen.

Læs: Mundkurv til byrådspolitikere i Fredericia