Det blev 27-årige Cecilie Primdahl fra Aarhus, som løb med sejren i Design Week Koldings logokonkurrence. Hendes logo blev udvalgt blandt 1.200 indsendte forslag og skal nu bruges i kommunikationen af Design Week Kolding i 2017. Leder af Design Week Kolding, Peter O. Andersen siger om logoet:

– Det er et meget rent, fleksibelt og let genkendeligt logo, som Cecilie lavet. Hendes logo virker i flere størrelser og forskellige farver uden, at det mister sin genkendelighed.

Netop genkendeligheden er noget, som Cecilie Primdahl har arbejdet med i sin udformning af logoet.

– Design er mange ting, men jeg har forsøgt at skabe et udtryk, som viser, at Kolding kan rumme de forskellige udtryk inden for design. Mit logo tager udgangspunkt i det abstrakte, men vender man det 90 grader, kan man nemt afkode et D, W og K. Det gør logoet intelligent og elastisk, fordi det nemt kan tilpasses nye sammenhænge, men stadig være genkendeligt, siger Cecilie Primdahl, som er uddannet grafisk designer fra Teko i Aarhus med speciale i Visual Fashion Communication.

Ud over æren af at se sit logo blive brugt til Design Week Kolding vinder Cecilie Primdahl også 20.000 kroner.

– Jeg har ikke nået at tænke over, hvad de skal bruges på. Men jeg overvejer at begynde for mig selv, så min kæreste foreslog, at jeg køber en stor skærm til de fremtidige opgaver, siger Cecilie Primdahl, som leder efter job inden for branchen.

Design Week Kolding afholdes næste år i uge 22 og sætter fokus på design og designprocesser. I år afholdes Design Camp Kolding i uge 22. Her inviteres studerende og borgere fra Kolding til at komme med deres bud på, hvad Design Week Kolding skal indeholde i 2017.

(Foto: Kolding Kommune )
(Foto: Kolding Kommune )