CCTV Nordic, der leverer avancerede systemer til kameraovervågning til en række sektorer på det nordiske marked, tager nu endnu et skridt fremad og professionaliserer organisationen yderligere ved at byde velkommen til en ny bestyrelsesformand med stor erfaring inden for både den offentlige og private sektor.

Jesper Dybdahl, direktør i CCTV Nordic glæder sig over udsigten til en ny stærk bestyrelsesformand og sparringspartner:Da CCTV Nordic startede for godt 6 år siden var fokus primært rettet mod højsikkerheds løsninger. I dag er mulighederne på grund af den teknologiske udvikling langt større. Blandt andet har vi de sidste par år set, hvordan brugen af kunstig intelligens har udvidet vores målgruppe til eksempelvis velfærdsområdet, hvor intelligente kameraløsninger er med til at skabe tryghed i plejesektoren. Den type løsninger vil virkelig tage fart over de kommende år – et område Jørn også har dyb indsigt i. I det hele taget glæder jeg mig til at sætte yderligere fart på udviklingen af virksomheden med Jørn som sparringspartner – både på dette område, men selvfølgelig også på den helt store klinge i et nordisk perspektiv.”

Jørn Pedersen der i dag er borgmester i Kolding, glæder sig til at komme i gang: ”Jeg glæder mig til at dykke mere ned i virksomheden og de spændende muligheder, de innovative teknologiske løsninger åbner op for – og bidrage både på det strategiske niveau omkring nye muligheder og forretningsområder. ”Med mit kendskab til både den private og offentlige sektor, og min erfaring i en del bestyrelser, så ser jeg frem til at bidrage til en super spændende virksomheds udvikling. Forankret i Kolding, men med marked i hele Norden”.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer