Reumert-hædrede Lars Mølsted skal igen spille den store hovedrolle som klokkeren Quasimodo, når Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME har repremiere i Fredericia den 4. oktober 2019. Mads M. Nielsen og Bjørg Gamst er ligeledes tilbage som hhv. Claude Frollo og Esmeralda, mens man kan glæde sig til at opleve Emil Birk Hartmann i rollen som Phoebus de Martin og Oliver Aagaard-Williams som sigøjnerkongen Clopin.

Repremiere: 4. oktober 2019 på Fredericia Teater

Fredericia Teater kan nu løfte sløret for castet til teatrets genopsætning af det seksstjernede musicalhit Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. I den altoverskyggende hovedrolle som klokkeren Quasimodo finder man igen den prisbelønnede Lars Mølsted, som tog både anmeldere og publikum med storm tilbage i 2016 og 2017, hvor man for første gang kunne opleve Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME i Fredericia og København.

Lars Mølsted vandt i 2017 prisen Årets Sanger til Årets Reumert for rollen som Quasimodo i KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Lars Mølsted har tidligere medvirket i en lang række af Fredericia Teaters største musicalhits, herunder teatrets produktioner af Disneys DEN LILLE HAVFRUE ogALADDIN.

Enkelte nye ansigter tilføjet til det originale hold
Overfor Lars Mølsted spiller bl.a. Mads M. Nielsen igen den onde Claude Frollo, mens Bjørg Gamst er tilbage som sigøjnerkvinden Esmeralda – begge var en del af det Reumert-hædrede cast i 2016 og 2017. Derudover byder genopsætningen på nye ansigter heriblandt Emil Birk Hartmann som soldaten Phoebus de Martin og Oliver Aagaard-Williams som sigøjnerkongen Clopin Trouillefou.

Teaterchef Søren Møller fra Fredericia Teater udtaler:
“Klokkeren vender nu hjem til Fredericia, og jeg er utrolig stolt over, at vi kan præsentere vores prisvindende opsætning af vores produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME. Det er en kæmpe glæde, at vi nu kan give alle mulighed for at se eller gense vores succesforestilling, som oplyste stjernehimlen med 26 x 6 stjerner! Vi lader klokkerne kime og kalder til samling til en stor og uforglemmelig oplevelse med den hjemvendte klokker.”

Fredericia Teaters produktion af Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME har repremiere på Fredericia Teater den 4. oktober 2019.

Billetter kan købes via klokkerenfranotredame.dk. og www.fredericiateater.dk.

https://www.facebook.com/demezafredericia/?ref=br_rs