Casper U. Mortensen blev tiljublet til den helt store guldmedalje, da han trådte ind på banen i den danske sejr mod Norge. Den tidligere FHK-fløj fortæller, at han aldrig har prøvet noget lignende.

Efter to kampes fravær var den danske fløjspiller tilbage på banen i sejren mod Norge, hvor han afløste Magnus Landin i anden halvleg.

“Det var dejligt. Det var fantastisk at vinde over Norge, og dejligt personligt at komme ind at aflaste, som planen var. Det var dejligt at mærke stemningen og være tilbage med drengene,” siger Casper U. Mortensen til Fredericia AVISEN og kommer ind på den modtagelse, som han fik på banen, hvor Jyske Bank Boxen eksploderede:

“Det var fantastisk. Jeg tror ikke, at jeg har prøvet noget ligende før. Det var unikt og dejligt at jeg har gjort et eller andet rigtigt siden, at de ville tiljuble mig på den måde.”

Hvad lykkedes for jer i kampen?

“Mange ting, vi fik kyst Sander Sagosen. Han lavede ikke mange mål, og vi løste mange ting, og så slog Niklas Landin plankerne i målet, og Mikkel var fantastisk,” fortæller Casper U. og uddyber Mikkel Hansens præstation med 14 mål:

“Det var som OL-finalen, han viser han er verdensbedste håndboldspiller,” udtaler Casper U. Mortensen.

Den danske fløj har været skadet, men melder sig nu helt klar igen, efter han fik det lille indhop mod Norge.

“Status er fin, knæet har det godt og jeg glæder mig til på lørdag mod Ungarn,” lyder det fra Casper U. Mortensen.

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere