Forside Fredericia Casper U. efter VM-guld: Det er en drengedrøm

Casper U. efter VM-guld: Det er en drengedrøm

DEL
Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Casper U. Mortensen satte efter det danske VM-guld ord på, hvad det betyder for ham personligt at have været med til at sikre Danmark det historiske guld.

Danmark vandt ikke bare VM-finalen, men satte også Norge eftertrykkeligt på plads med en sejr på 31-22.

“Det er unikt, og det vi har stræbt efter i så lang tid. Vi har været i finalen i 2013, hvor vi blev braget ud af Spanien med 16 mål. Nu fik vi endelig det VM-guld, som vi har gået efter,” siger Casper U. Mortensen til Fredericia AVISEN.

Hvad betyder det for dig at være med til at vinde?

“Det betyder meget, og der er ikke nogen tvivl om, at jeg altid vil huske tilbage på det, selvom jeg gik i stykker i kamp to med mit knæ. Jeg har bidraget med det jeg kan, og drengene har spillet virkelig godt,” udtaler Casper U., der nød at være på banen i finalen:

“Det er dejligt, og det er en drengedrøm at spille VM-finale foran 15.000 tilskuere. Det er noget, som vi vil huske tilbage på, når vi bliver gamle,” forklarer den danske fløjspiller.

Casper U. Mortensen var med til at vinde OL-guld i 2016, og VM-guldet er i samme kategori for ham.

“Det er lige så stort. Dit er unikt, og der er ikke mange, som opnår at være olympiskmester og verdensmester på samme tid, så jeg kan ikke brokke mig,” siger Casper U. Mortensen med et smil.

VM-guldet var det første i dansk herrehåndbolds historie, og derfor var det ekstra specielt for Casper U. at være en del af det.

“Det er vanvittigt, det er noget vi tænker tilbage på, når vi bliver gamle, at vi har gjort det her for Danmark. Det kan vi kan vi kun rose os selv for,” lyder det fra den tidligere FHK-fløj.


www.eventc.dk
DEL