Håndboldsæsonen er så småt begyndt, og inden længe spiller de lokale helte første ligakamp efter konkursen. På holdet bag er kommet endnu en person, der er tale om Camilla Tang Lund Nielsen, der er i praktik de næste tre måneder.

Når man besøger Fredericia Håndboldklubs kontor i thansen ARENA, så vil man de næste tre måneder støde på et nyt ansigt – eller måske et kendt ansigt, der i en periode har været væk fra byen.

Det er 29-årige Camilla, der er født og opvokset her i Fredericia – og i særdeleshed i Fredericia Idrætscenter, hvor hun helt fra barnsben har spillet håndbold i den klub, som hun nu er blevet ansat i.

Camilla Tang Lund Nielsen er i gang med at læse Sportmanagement, en uddannelse i at håndtere alt det bagvedliggende i forbindelse med afholdelse af større events, som eksempelvis ligahåndboldkampe er det.

Til dagligt bor Camilla i Aalborg, en by hun flyttede til efter en kort afstikker til Odense. Valget faldt på Aalborg, fordi hun havde hørt, at det var her uddannelsen var bedst. Men de næste tre måneder skal hun bo hjemme hos sine forældre, der stadig bor i Fredericia.

“Da jeg fandt ud af, at FHK var på vej tilbage mod ligaen, der tænkte jeg at det var et oplagt sted at søge praktik. Jeg har tidligere været i praktik hos Aalborg Håndbold, så det ville være fedt også at se arbejdsgangene i en klub der er lidt mindre”, fortæller Camilla og fortsætter:

“Det her er min hjemstavn, og det er den klub jeg altid har spillet i, så på den måde er der også en form for loyalitet. Da jeg boede i Fredericia sidst var der ligabold – og nu er det fedt, at jeg får lov til at se ind i maskinrummet på det nye projekt her i byen”.

“Jeg har valgt den her uddannelse for at få redskaber og et indblik i alt det der skal til, for at skabe et event som en håndboldkamp. Mange er slet ikke klar over, at der er så meget arbejde i afviklingen af en håndboldkamp, men der er rigtig meget at se til”, siger Camilla.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia