Camilla Eirdorf går på Social- og Sundhedsskolen, der er højaktuelt i forhold til at kunne hjælpe til som sundhedspersonale til beredskabet. Camilla er en af de elever, der har meldt sig frivilligt.

Hverdagen har forandret sig markant for Camilla, der går hjemme i disse dage. Hun har dog ikke modtaget onlineundervisning, da hun skulle til en eksamen, men den er som følge af situationen aflyst og i værste fald bliver den først afholdt om et halvt år.

Pt. bruger Camilla tiden på at læse op til den eksamen, som er udsat, i tilfælde af, at den pludselig kan afvikles. Ellers går hun og venter på, at hun starter i praktik på mandag på bostedet for handicappede, Sukkertoppen.

“Det bliver dejligt, det kan jeg godt lide. Jeg arbejder ved siden af mit studie som hjælper, så jeg kan godt lide at komme ud og gøre en forskel,” siger Camilla til Fredericia AVISEN.

Er du personligt blevet berørt af Covid-19?

“Jeg er ikke berørt, men jeg skal giftes om tre måneder og man ved jo ikke hvordan situationen er til den tid. Ellers har det ikke ramt mig på nogen punkter endnu,” forklarer Camilla.

Til gengæld kan Camilla komme direkte ind i situationen med Covid-19. Som studerende indenfor det fag kan man ende med at blive en del af beredskabet i tilfælde af, at der mangler personale.

“Jeg har meldt mig frivillig. Man kan gå ind på en side og trykke man vil hjælpe, hvis der mangler,” siger Camilla og oplyser, at man kommer til at arbejde gratis.

Hvorfor har du meldt dig?

“Når man tager den her uddannelse er det fordi man vil hjælpe folk i svære situationer. Ens kollegaer er presset med så få hænder, og derfor giver det god mening at melde sig,” forklarer Camilla og slutter med at komme ind på, om hun frygter at blive smittet:

“Det er jeg ikke bange for, men jeg er mere bange for, hvis jeg kommer til at smitte andre,” slutter Camilla.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer