Fredericia Idrætscenter fik med ombygningen også en ny forpagter i Café FIC. Der var ikke nogen der bød på udbuddet, så derfor endte Fredericia Kommune med at henlægge opgaven til Uddannelsescentret. Flere udfordringer gør nu, at man omlægger åbningstiderne frem til det nye udbud fremsættes.

“Som udgangspunkt skal café, kiosker og salgssteder være åbne og betjent i centrets åbningstid. Afvigelser fra udgangspunktet kan ske ved skriftlig aftale mellem parterne,” står der i udkastet til forpagtningsaftalen, som kan læses her.

Endvidere står der følgende i udkastet:
“Der er aftalt følgende minimums åbningstider i forpagtningsområderne:
Café FIC:
Mandag – fredag kl. 08.00 – 22.00
Lørdag – søndag kl. 08.00 – 18.00
Åbningstider på ferie- og helligdage aftales nærmere mellem parterne.”

I stedet vil man fremover have åbent alle hverdage fra 11:30 til 20:00 og i udgangspunktet have lukket i weekender, men sidstnævnte er endnu ikke fastlagt endeligt.

“Det er sådan, at vi er ramt af lidt udfordringer på bemandingssiden, og det har gjort at vi har været nødsaget til at ændre i åbningstiderne”, fortæller Kasper Findahl, Leder af Madsbyparken.

“Det vi har kigget på nu det er den korte bane, og så arbejder vi på at finde en god løsning på at drive en god cafe i hallens højsæson. Det næste er at vi skal lave materialet for en kommende forpagtningsaftale. Vi arbejder på en her og nu løsning, der kan drive cafeen med sund kost til dem der kommer i huset”, fortsætter Findahl.

“Alt andet lige rammer vi rigtig mange brugere i det tidsrum, og på den måde fastholder vi, at vi kan opretholde vores frokostaftaler – og vi sikrer at de der ellers er i centret kan få et godt nærende tilbud”

Når det kommer til åbningstiderne i weekenden er planen endnu ikke helt klar.

“Vi arbejder på forskellige løsninger, og de er ikke på plads. Vi har en del selskaber, som vi har styr på, og de bliver afholdt som planlagt, og det samme med badelandscafeen. Så arbejder vi lige nu på en løsning, på hvordan vi kan holde Cafe FIC åbent når der er almindelige stævner, for det skal vi selvfølgelig have. Men det handler om for vores vedkommende at have åbent, når der er folk i huset”, siger Kasper Findahl.

“Der er ting i materialet vi er ved at kigge på, så vi i sidste ende kan finde den helt rigtige forpagter til centeret, for det er en rolle der spænder bredt. Som forpagter af cafeen skal man være klar over, at der også er almindelig cafe/cafeteria drift, men man skal også være klar til at tage det store garantmøde med 1300 mand. Så når vi går ud med materiale, så tiltaler det forhåbentligt mennesker der har forstand på at drifte hele det brede program vi tilbyder”, slutter Leder af Madsbyparken, Kasper Findahl.

https://www.facebook.com/menyfredericia/