6. maj danner containerbyen rammen om en koncert i den tungere ende, når foreningen Support Our Scene varmer op til deres en-dags-festival i samme område i slutningen af juli. Foreningen Support Our Scene har til formål at samle og styrke hardcorescenen i Europa, i særdeleshed i Danmark, ved at afholde koncerter og formidle kontakt mellem bands, bookere og publikum i hardcorescenen. Det har udmøntet sig i koncerter i Fredericia, Kolding og Vejle og første udgave af festivalen i C-byen i august 2015, hvor mere end 130 gæster lagde vejen forbi containerne på havnefronten. I år lægges der ud med et lille, gratis opvarmningsshow d. 6. maj, som giver alle interesserede en mulighed for at se området, hvad enten man er nysgerrig omkring musikken eller C-byen.

Maj-aftenen byder på tre bands, lidt for enhver smag, hvoraf de to er danske. Hillbilly hardcore-bandet 9000 John Doe fra Aalborg, hvilket navnet også røber, og de lokale hardcorekonger i Earn Your Scars. Derudover tager engelske Tempers Fray hele vejen fra London til Fredericia udelukkende for at spille dette ene show.

– Opvarmningsshowet er Support Our Scenes mulighed for at vise området og et par kvalitetsbands frem og der er fokus på hygge med nogle små overraskelser undervejs. Det eneste, der stadig står hen i det uvisse er vejret, men her krydses fingre for lunt og behageligt maj-vejr, oplyser Michael og Gitte Birkebæk Buus på vegne af foreningen Support Our Scene.

 

Yderligere information: https://www.facebook.com/events/1663684483883641/

Support Our Scene: https://www.facebook.com/supportourscenedkhc/

Support Our Scene Magazine: http://supportourscene.dk/

Support Our Scene Fest: https://www.facebook.com/events/1703412096555464/