Butikkerne i C-byen takker af for i år når årets sidste krydstogtskib mandag den 1. oktober lægger fra kaj i Kanalbyen. Handelsdrivende ser frem til at fortsætte succesen i 2019.

Mandag den 1. oktober lægger årets sidste krydstogtskib fra kaj i Kanalbyen. Traditionen tro er det lig med, at C-byen lukker delvist ned, så de forretningsdrivende kan samle kræfter til en ny sæson. Det sker med en hyggelig sæsonafslutning med mulighed for at købe tøj, surferudstyr, italienske delikatesser, vin og gin, kunst, brugskunst, smykker, pileflet, lædervarer, fair trade kaffe og meget mere i tidsrummet 10-18. Kl. 15 er der kaffe og smagsprøver til alle.

Krydstogtskibet Viking Sky ankommer kl. 8 om morgenen og sejler afsted igen kl. 18.

Handelsdrivende melder om hidtil bedste sæson i C-byen

Sommeren igennem har man kunne besøge de kreative butikker og erhverv i Kanalbyens midlertidige containerby hver tirsdag og søndag samt når der har været krydstogtanløb i Kanalbyen. Og det er der ekstraordinært mange, der har benyttet sig af i år, fortæller Sanne Døssing, som er indehaver af containerbutikken Krølhjernerne i C-byen.

“Vi har været her i fire år, og det har aldrig været sjovere end NU. Vejret har været med os i år, og folk ved hvem vi er. Samtidig har vi fået samlet et stærkt team til at drive C-byen, så det er en ren energigryde. Jeg kan godt love for, at vi kommer igen næste år. Vi holder en fest på havnen den 1. april 2019 med fuld knald på, når det første krydstogtskib lægger til,” lover Sanne Døssing.

Holder container-udsalg i weekenden

Hele weekenden 28.-30-september er der desuden udsalg i butikkerne. East Coast Surfers og tøjbutikken Firkantt starter udsalget allerede fredag (fra kl. 12-18) og de øvrige butikker i C-byen følger trop hele søndag fra kl. 12 – 16.

Flere butikker vil fortsætte frem til jul 

Flere af butikkerne vil fortsat holde åbent på udvalgte dage frem mod jul –  i den udstrækning at vejret tillader det.

Åbningsdage vil løbende blive annonceret på C-byens facebook side og butikkernes egne facebooksider.

Annonce