Sidste år blev 100.000 gratis is revet væk, da Frisko og 7-Eleven for sjette år i træk bød det danske forår velkommen. På søndag d. 29. marts, kan du bytte et smil for en gratis is, når urene stilles en time frem med Frisko Sommertid.

Husk smilet når du går ned i din lokale 7-Eleven på søndag. Så kvitterer Frisko med en gratis is for at fejre, at sommeren officielt er startet, og der derfor er lidt mere at smile af.

“Vi kan alle sammen bruge lidt flere smil i vores hverdag. Is er næsten altid forbundet med gode minder, smil og glæde, og derfor vil vi gerne sprede 100.000 smil gennem gratis is. Og selvfølgelig fejre at det er sommertid,” siger Brand Manager hos Frisko, Marie Louise Bach.

I år giver udvalget af gratis is ekstra meget at smile over, med et par spændende nyheder og en kendt klassiker i blandt. Prøv Ben & Jerry’s Cinnamon Buns, en himmelsk karamel-is med chunks af kanelsnegl og masser af kanelcreme-swirl eller sæt tænderne i Magnums nye Magnum First Kiss Crème Brûlée med smag af crème brûlée og karamelsauce. Til dem der foretrækker en mere traditionel smag, er der Friskos evige klassiker Filur, som har sine rødder helt tilbage til 1930’erne.

Alle danskere er inviteret med til Danmarks største is-uddeling og til at starte sommeren med et smil og en iskold nyhed fra Frisko, der kommer til at foregå i 189 7-Eleven butikker landet over.


”Frisko Sommertid er en unik mulighed for, at vores mange dygtige købmænd kan sprede noget glæde hos vores kunder. Service er en del af vores markedsføring, og en dag med forår og gratis is bruger vi naturligvis til at vise vores egne brede smil i alle landets butikker”, siger Morten Vedel, Indkøbschef i 7-Eleven.Hvor og hvornår?
Frisko Sommertid finder sted søndag d. 29. marts kl. 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves i de 189 7-Eleven butikker. Når lageret af gratis kampagne-is er tømt, er der resten af dagen halv pris på Friskos pindeis og vafler i alle 7-Eleven-forretninger.