Fredericia Kommunes bankforbindelse er Danske Bank (DB).

DBs forretningsførelse og ledelsens håndtering under og efter hvidvaskningsskandalen vidner om en betydelig grad af uansvarlig forretningsførelse, der efter min og Lokalforeningen for Nye Borgerliges opfattelse ikke er forenelig med vores etiske kodeks.

Den seneste afsløring (i TV2 og Berlingske Tidende) viser, at der fortsat og over en lang årrække er nogle betydelige uregelmæssigheder og direkte svigt i bankens drift og håndtering af kunder og ansatte.

Nye Borgerlige i Fredericia har på det foreliggende grundlag ikke tillid til DB og vi anser det for uacceptabelt, at en bank der har så betydelige problemer med at håndtere en ordentlig forretningsførelse skal tjene penge på Fredericia kommune. Det er derfor vores anbefaling at samarbejdet skal ophøre så hurtigt som muligt.

———————

Beslutningsforslag

Byrådet i Fredericia noterer sig de meget betydelige uregelmæssigheder og den dårlige forretningsførelse i Danske Bank. På det grundlag beslutter Byrådet at igangsætte en procedure der afslutter samarbejdet med Danske Bank.

Byrådet iværksætter samtidigt en analyse der stiller forslag til valg af en ny bankforbindelse.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer