Onsdag har der været en kraftig blæst, og det har medført, at man kan se konstruktionen på Cirkelbroen ikke er holdbar. Vi har været en tur på Østerstrand med Karsten Byrgesen fra Nye Borgerlige, der håber, at Fredericia Kommune vil gøre noget ved broen.

For nogen tid siden skrev vi, at brædderne rives af Cirkelbroen, men på daværende tidspunkt fastslog Fredericia Kommune, at det ikke er konstruktionen, der fejler noget, men det viser sig ikke at være tilfældet.

»Det er et problem man kunne forudsige. Når der kommer høje bølger, så løfter de det hele. Det har simpelthen ødelagt den inderste del af broen,« siger Karsten Byrgesen, der i den forbindelse har kontaktet Fredericia Kommune:

»Jeg synes, at det ser farligt ud og det et spørgsmål om tid før et stykke på 20 kvadratmeter blæser væk. Det er farligt og kommunen skal sikre det eller spærre det af,« forklarer Byrgesen, der som lokal ser stor værdi i Østerstrand og Cirkelbroen:

»Det her er et fyrtårn i Fredericia. Vi har en fantastisk strand og det er fantastisk her, selvom det blæser. Det er en fantastisk bro, men den her situation er utilstrækkelig.«

Følg
Notikation om
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Søren Haastrup
Søren Haastrup
3 måneder siden

Den bro har været dømt død længe, men godt Byrgesen også er vågnet i forhold til det agerende byråds manglende budgettering med vedligeholdelse og drift…. Det er ikke andet end monumentbyggeri, der blot skal holde til de røde snore er klippet……

Et fyrtårn undskyld mig, men hvis cirkelbroen er et fyrtårn for Fredericia så er vi ilde stedt…..

Jeg er personligt træt af, at monumenter skal være Fredericias fyrtårn/fyrtårne og jeg langt hellere, at Fredericia blev et fyrtårn i forhold til hvordan vores medmennesker behandles og i forhold til hvilke rammer man som kommune tilbyder både børn, unge og ældre og alle herimellem.

Et fyrtårn er et der lyser og viser vej og sikre man ikke går på grund…… det gør cirkelbroen ikke og det gør kommunen heller ikke i forhold til Fredericianere, der har brug for en støttende hånd.

JJPedersen
JJPedersen
3 måneder siden

Jeg undrer mig over Karsten Byrgesen, der har været medlem af kommunalbestyrelsen i Fredericia siden KV17. Nu går han ud og kritiserer sine egne efterladenskaber i flere sammenhænge.
Forhåbentlig er Karsten Byrgesens indvendinger relateret til de områder, han nu er ude og kritisere kommunen for, ført til protokol ved kommunalbestyrelses møderne. Hvis ikke er det illoyalitet og ren populisme for af fremhæve egne fortræffeligheder.
Vi skal huske, at Karsten Byrgesen startede som DF’er, så blev han løsgænger, hvorefter han nu i foråret fandt ud af, at han kunne blive spidskandidat hos Nye Borgerlige. Han påstår, at det ikke er partihopperi, men det er svært at forstå på anden måde. Han har også været illoyal overfor de stemmer, han fik som DF’er ved KV17.

Palle
Palle
3 måneder siden
Svar til  JJPedersen

Vi skal heller ikke glemme at han både var rundt ved Konservative, Venstre og Socialdemokratiet med hatten i hånden. Til sidst fandt hans Nye Borgerlige som var det eneste parti, der ville acceptere hans indmeldelse.

JJPedersen
JJPedersen
3 måneder siden
Svar til  Palle

Karsten Byrgesens troværdighed fylder ikke ret meget.