Byrådsmedlem for Enhedslisten i Fredericia, Cecilie Roed Schultz, langer hårdt ud efter Pernille Bendixen, der er nyvalgt folketingsmedlem for Dansk Folkeparti. Pernille Bendixen afsløret på direkte radio, at hun ikke vidste hvad BNP er. En udmelding, som hun er blevet drillet med den sidste uges tid i diverse medier.

Men Cecilie Roed Schultz (EL) mener, at der er andet at gå efter, hvis man savner lidt mere “kød” på kritikken af Pernille Bendixen (DF) som folkevalgt. På Facebook skriver Cecilie Roed Schultz:

– Pernille Bendixen er kendt for sit fremmedhad. Politisk er hun kun kendt for at lække fortrolige oplysninger om en socialt belastet familie for at bringe DF på forsiden af de velvillige medier. En enlig mor med otte børn blev råtilsvinet over en længere periode op til sidste kommunalvalg. Den enlige mor var naturligvis indvandrer.

– Pernille Bendixen fik en en dom og en bøde for at overskride tavshedspligten, til gengæld fik hun stemmer nok til at komme i Folketinget. Og så danner hun par med en mand (Kim Møller), som på sin nazistiske hjemmeside (uriasposten.net.) blandt andet giver plads til et kommentarspor Ekstra Bladets Nationen ikke kan nå til sokkeholderne. På denne hjemmeside kan man læse mange injurierende artikler om mig og kommentarsporene er fyldt med voldtægtstrusler, mordtrusler og andet sjovt rettet mod mig og min familie. Eksempelvis er der oplysninger om hvor mine børn går i børnehave, skriver Cecilie Roed Schultz på Facebook og fortsætter:

– Jeg har ikke ondt af Bendixen. Og jeg vil ikke kalde hende en landsbytosse. DF skal tages alvorligt – ikke undskyldes for, ved at sige at de lige skal have lov til at finde deres plads. DF består i høj grad af folk som – ja, for nogles vedkommende – kan være ubegavede, men som har mandater der tæller på samme måde som alle andre MFeres.

Fredericia Avisen har fået en kommentar til artiklen fra Pernille Bendixen (DF) og Kim Møller:

– For det først er det direkte faktuelt forkert at jeg har fået en dom. En dom får man i retten, og der har jeg ikke været. Jeg fik en udenretlig bøde. Ifht. Uriasposten så har jeg ikke noget med den at gøre. Hvis pågældende har oplevet trusler, hvorfor har hun så ikke kontaktet Kim? Eller anmeldt det?, skriver Pernille Bendixen, folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, til Fredericia Avisen.

Kim Møller, der ejer uriasposten.net, er noget forundret over Cecilie Roed Schultz påstande.

– Jeg kan absolut intet finde af den slags på Uriasposten. To-tre stykker roser hendes udseende?