Der var en vrede at spore hos Venstres byrådsmedlem, Kenny Bruun Olsen, da han søndag aften lavede et opslag på sin facebookside, hvor han meget kritisk stillede spørgsmålstegn ved Borgmesterens håndtering af den glædelige nyhed om, at flere statslige arbejdspladser kommer til Fredericia.

“Arrogance på højt plan!”, indleder Kenny Bruun Olsen sit opslag. 8 minutter før nyheden om, at SKAT placerer en afdeling i Fredericia kom frem blev de øvrige 20 medlemmer af Fredericia Byråd orienteret om det, fortæller han. “Det er for dårligt”, siger Kenny Bruun Olsen i et interview til Fredericia AVISEN.

Det er under al kritik. Det er bare ikke i orden. 

Kenny Bruun Olsen, Byrådsmedlem for Venstre

“Jeg har fået den forklaring, at Økonomiudvalget er blevet orienteret om sagen. Jeg har forhørt mig hos mine partifæller i Økonomiudvalget. De kan ikke huske denne orientering, der desuden ligger lang tid tilbage. Der er tale om et pitch, hvor en ansøgning bliver sendt. Men dem sender vi jo rigtig mange af”, siger Kenny og fortsætter:

“Når man får at vide, at ‘nu har I den’, så mener jeg at det er en nyhed vi bør få at vide. Det får man ikke at vide her. Han har det totale flertal og kan næsten gå på vandet. Det håber jeg ikke sker for os på noget tidspunkt. Ikke at vi får det totale flertal, det vil jeg da gerne have, men den måde at gøre tingene på kan og skal vi ikke forfølge”.

“Det er under alt kritik. Det er som at nedgøre os. Han vidste det allerede fredag, der kunne han have fortalt det. Jeg ved godt, at han ofte har viden vi ikke har, men det er ikke fair, at avisen ved noget vi ikke ved”, slår Kenny Bruun Olsen fast.

“Det er ikke en kritik af, at SKAT nu kommer her til byen. Jeg glæder mig over det der sker. Det er en kritik af måden det præsenteres på”, siger Kenny.

Det her er et sololøb og topstyring. Det kan jeg blive harm over. 

Kenny Bruun Olsen, Byrådsmedlem for Venstre

Hvorfor vælger du at skrive det på Facebook?

“Det her er et klokkeklart bevis på, at han kører ting udenfor dagsorden. Han er formand for byrådet, men vi alle er byrådet. Havde man en virksomhed så ville bestyrelsesformanden ikke sidde med en viden uden at dele det med bestyrelsen”, svarer Kenny, inden han spørgende siger “Jeg kan kun gætte mig til en masse ting. Hvorfor sker det her? Hvorfor gør han det her? Er han bange for at vi ville sige det inden? For det er ikke sket før”.

“Jeg er møg træt af det her. Jeg mener helt sikkert, at vi må have en dialog om det her. Det kan ikke passe, at der er ting vi får at vide efter pressen. Jeg har meget svært ved at forstå hvorfor den skulle gemmes”, lyder det afslutningsvist fra Kenny Bruun Olsen, byrådsmedlem for Venstre i Fredericia Byråd.

4 KOMMENTARER

Leave a Reply