Debatindlægget er skrevet af skribenten, og udtrykker udelukkende dennes holdning.

Midt i en coronatid, skulle det være så godt, at gå en tur i naturen. Heldigvis har vil meget natur i Fredericia såvel bynatur som længere væk. Det har betydet at mage mennesker har fået øje på vores natur i Fredericia. Der er blevet gået mange ture alen og hver for sig og hvad det nu kaldes.

Natur og kultur. Der er mange opfattelse af om de to ord hører sammen, det mener jeg de gør, fordi hele vores samfund er bygget om en fælles kultur. Her er det så, der dukker en skamplet op midt i vores alles natur. Ikke langt herfra ligger vores dejlige idrætscenter og her er mange stier, der fører en hid og did.

Blandt andet forbi dette syn.

Jeg ved ikke hvem det tilhører, men kønt er det ikke. Smidt ind i det levende hegn. Det kan forhåbentlig ikke være noget, vi har givet tilladelse til. Levende hegn er en del at vores kultur.

Det har stået der længe. Der må være nogen, der kender til den ”øjenbæ”, som det kaldes. At bruge naturen som losseplads er ikke en god idé. Lad det levende hegn kommer til sin ret og få fjernet den losseplads.

Bør kommunen være mere opmærksomme på skrald i naturen?

Indlæser ... Indlæser ...

2 KOMMENTARER

  1. Er der ikke andet at bruge tid og energi på ? Hvorfor komme med et lille øf over noget der ikke er lavet et baggrundtjek på ? Er det i brug og til hvad ? Måske et firma der rydder op i naturen ? Kan en politiker kun pege og sige fy så vil det orange arbejdtøj og gripperen nok passe bedre til den politiker, Så bliver naturen ryddet op aktivt af den der ellers stod og hepper fra sidelinjen.

Leave a Reply