Byrådet samles ikke fysisk til byrådsmøde mandag den 6. april – men mødes online for at mindske smitterisikoen. Det store punkt på byrådets dagsorden er behandling af fremrykning af anlægsinvesteringer, som skal bidrage til at skabe arbejdspladser og holde en hånd under beskæftigelsen i Fredericia under coronaen. 

Når byrådet mandag den 6. april skal mødes til et ekstraordinært byrådsmøde bliver borgmester Jacob Bjerregaard den eneste politiker i byrådssalen på rådhuset. Resten af byrådet tjekker ind online, og mødet live-streames via et link på kommunens hjemmeside, så alle interesserede kan se med. 

Byrådet har løbende talt sammen over telefon og skærm for at holde hinanden tæt orienteret siden corona-epidemiens start, men nu er der indkaldt til et formelt byrådsmøde, da der er beslutninger på programmet. 

”Jeg er utrolig glad for den opbakning og sparring jeg oplever hele vejen rundt fra mine byrådskollegaer i denne tid. Der er stor fleksibilitet fra alle sider, hvilket også er nødvendigt for, at vi kan håndtere de mange nye spørgsmål, der opstår grundet coronaen”,siger borgmester Jacob Bjerregaard.  

Det er en særlig tid, men ikke desto mindre er det vigtigt at sikre offentlighed omkring byrådets arbejde. Det glæder derfor formanden for kommunens Demokrati- og Borgerudvalg, at mødet livestreames, så fredericianerne kan følge med hjemmefra. ”Det er første gang, vi skal teste teknikken af og holde et åbent byrådsmøde på denne måde. Jeg glæder mig personligt rigtigt meget, men ser nu også frem til, at vi efter coronaen kan mødes fysisk, og hvor borgerne på vanlig vis kan komme og overvære vores møder”, siger Christian Jørgensen. 

Byrådets dagsorden kan findes på Fredericia Kommunes hjemmeside https://www.fredericia.dk/politik/byraad-udvalg/dagsordner-referater og live-streamingen af byrådsmødet på mandag den 6. april kl. 17.00 kan ses her via dette link:https://youtu.be/gyNuhZHl-pY

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer