Der er et travlhed i renseriet. Skjorter vaskes, tørres, stryges og pakkes. Frakker afleveres, og allerede rensede frakker hænger klar til afhentning. Dyner, puder, tæpper, duge – ja – alt hvad hjertet begærer, når man tænker i rens er på plads i det topmoderne renseri. 

Samtidig ser en nyhed ser dagens lys hos virksomheden. Skomager Martin Elkjær tilbyder nu sammen med Byens Rens en kundevenlig og sublim skomagerservice, der både skal sikre, at kundernes sko, sandaler, stiletter og støvler holder i mange år, men satsningen spiller desuden en rolle i fremtidens bæredygtige samfund. 

.Rensetøj hænger klar til afhentning hos Byens Rens

»Jeg har lavet et samarbejde med Byens Rens om at blive skomager, hvorfor man nu kan få fixet sin hæl og sål herude. I dag køber mange billige sko, og så bliver de smidt nu efter en kort levetid. Nu kan man købe bedre sko og få dem lavet, når de er beskadiget, så man slipper for at smide dem ud. Det kan rent faktisk betale sig. Jeg har arbejdet 15 år som skomager. Jeg startede efter folkeskolen,  så det er mange år,« siger Martin Elkjær og fortsætter: 

»Skoen kan leve mange flere år, hvis man passer på sine sko og går til skomager. En klassisk case kunne være at få tjekket skoen, hvor gummiet er slidt. Hvis det er slidt, kan det gå stærkt, hvis man ikke gør noget og man går direkte på hælen, men hvis man skifter hælen, gør den stærk igen, så kan skoen holde lang tid endnu. Det koster ikke meget i forhold til, at skoene kan leve flere år efter.«

Byens Rens ser frem til samarbejdet 

»Vi ønsker at gøre det nemt for vores kunder, så de nemt kan aflevere deres tøj og sko. Martin dumpede ind af døren og havde et koncept, der matcher os. Med ham kan vi rulle ud til 600 kunder hurtigt via vores gode logistik. Vi kan hjælpe vores kunder, hvor de er,« siger Adm. Direktør hos Byens Rens Ricky Kenbjerg og uddyber:

»Vi vil gøre det let for kunderne at bevare tøj og sko af god kvalitet i mange år, samtidig med, at det er nemt at få tøjet repareret eller renset. Det gælder også sko. Det er også utroligt bæredygtigt – og så er det bare nemt, som jeg lige sagde. Vi har flere kunder, der afleverer deres tøj og sko til vores skrædder og skomager, og så har de det hurtigt igen. Det er god service og nemt. Sådan et samarbejde har vi med mange virksomheder.«

God logistik er vejen frem

»Byens Rens kører i dag landet rundt, hvor private indleverer tøjet i alt fra Brugsen til den lokale tøjbutik. Dertil kommer, at flere virksomheder har indgået samarbejdsaftaler med virksomheden,« siger direktøren og slutter:

»Alle tænker genbrug, bæredygtighed og klima. Når det kombineres med løsninger, der gør det let at være forbruger, så går det op i en højere enhed. Samarbejdet med Martin bliver godt, fordi vi har adgang til mange kunder, der kan give skomagerforretningen opgaver, samtidig med at produkternes levetid forlænges.« ■

Læs mere om Byens Rens her

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer