Byens hunde troppede talstærkt op, da Maxi Zoo Fredericia inviterede til velgørende gåtur søndag den 23. august til fordel for Dyrenes Beskyttelses Internater. Trods det fantastiske strandvejr var der stadig stor lyst og engagement til at støtte op omkring lufteturen, der satte fokus på internaternes vigtige arbejde for at hjælpe misrøgtede dyr. På den solrige søndag fik hundene i alt samlet 520 kr. ind, hvilket Mette Nørup Raarup der er butikschef i Maxi Zoo Fredericia er utrolig taknemmelig og stolt over.

”I Maxi Zoo ligger dyrevelfærd os meget på sinde, så det er jo vidunderligt at se, at det samme gælder for vores kunder, der trofast har støttet op om gåturen,” lyder det fra butikschefen. Det kostede 10 kr. pr. hundesnude at gå med, og Maxi Zoo lagde hertil 10 kr. oveni, så der i alt blev doneret 20 kr. pr. snude. På landsplan blev det til over 20.000 kr., der nu bliver doneret til Dyrenes Beskyttelses Internater, som hver dag arbejder for at få til det stigende antal misrøgtede dyr i Danmark på fode og ud i nye hjem.

Velfortjente godbidder

Efter turen blev de 26 hunde godt forkælet med goodiebags fyldt med godbidder, der i høj grad var velfortjente – især hvis man spørger Dyrenes Beskyttelse.

”Vi er meget taknemmelige for den opbakning, som Maxi Zoo’s kunder, og ikke mindst deres hunde, har givet vores internater,” lyder det fra Jens Jokumsen, der er ansvarlig for familiedyr hos Dyrenes Beskyttelse.

”Det er nemlig ikke alle familiedyr, der er så heldige, at deres ejer passer dem ordentligt og giver dem et kærligt hjem. Vi har gennem de seneste år oplevet en stigning af svigtede og misrøgtede dyr, hvilket har sat pres på vores internater. Derfor falder donationen fra gåturen også på et yderst tiltrængt sted,” fortæller Jens Jokumsen med en opfordring til, at byens hundeejere giver deres vovser et ekstra klap for den gode og velgørende indsats.

(Foto: Maxi Zoo Fredericia )
(Foto: Maxi Zoo Fredericia )