Hos Byens Grønttorv er der normalt kasse efter kasse der skal leveres til byens virksomheder. Med Coronavirus kom også en nedlukning af en hel række arbejdspladser – og det gav ekstra varer på lager for Byens Grønttorv. Nu har man i stedet lavet en ugekasse, hvor man på facebook har kunnet bestille en kasse med alt godt fra lageret. 

Med et smil hjælper Lars Lodahl en kunde ud med en kasse grønt, da Fredericia AVISEN ankommer. Lars er trofast leverandør til Fredericia Håndboldklub, hvor undertegnede er træner – så derfor er det med at give noget tilbage til virksomhederne i denne tid.

“Det er blevet en stor succes, meget mere end vi kunne forestille os. Der er solgt mere end 50 kasser, så vi måtte købe lidt ekstra hjem, så der var nok”, lyder det fra en smilende indehaver.

“Vi har med Corona mistet omkring 60% af vores omsætning, for der er mange virksomheder der ikke længere har ordre her – så længe deres medarbejdere ikke er på arbejdspladsen. Så vi tog en tur i kølerummet og så hvad der var – og det blev der et tilbud ud af på vores facebookside”, siger han og fortsætter:

“Med mere end 50 kasser solgt, så er jeg meget sikker på, at vi gentager successen – for det kan hente noget af den omsætning vi ellers har tabt. Det er en god blanding af ting der bruges i husholdningen, så man skal se det som en kasse til hele ugen. Og så er det jo klart, at det er bedre for os at putte penge på bankbogen end at smide grøntsagerne i skraldespanden”.

“Det er mange forskellige der har takket ja tak til vores tilbud. En stor del kommer fra vores eksisterende netværk af virksomheder, hvor de som privatpersoner har slået til på det gode tilbud. Så er der også folk som dig fra håndboldklubben, der også gerne vil hjælpe os lidt ekstra i denne tid. Det er fantastisk at mærke opbakningen”, lyder det afslutningsvist, inden jeg napper en kasse, betaler med MobilePay og er på vej hjem. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer