Vintertræningen kan være sur, men for at gøre noget ekstra ud af det, og gøre det sjovere, har Fredericia KF allieret sig med Fredericia Taekwondo-klub.

Fredericia KFs Jyllandsseriehold er i gang med forberedelserne til forårssæsonen, men alt er ikke, som det plejer.

“Vintertræningen kan nogle gange være en sur tid. I år har vi prøvet at lave noget alternativt, og vi har været så heldige at finde to dygtige instruktører fra Fredericia Taekwondoklub i form af Martin Mortensen og Jan Rudebeck, som gennem fem forløb vil træne smidighed, balance og tage sig af den fysiske del af træningen med vores damer,” siger sportschef i Fredericia KF, Jess Petersen og fortsætter:

Fredericia KF-spillere i gang med den alternative træning.

“Det er virkelig fedt, at man på den måde vil hjælpe hinanden her i byen. I fredags har vi også inviteret Taekwondo-klubben til en kamp på Fredericia KFUMs kunstgræsbane med socialt samvær efter kampen, så vi kan give lidt igen.

Fredericia KF starter turningen i april måned, og træner allerede tre gange om ugen på KFUMs baner på Randalsvej.

“Vi er allerede godt i gang. I efteråret havde vi 35 til træning, og det forventer vi fortsætter. Vi har et klart mål for sæsonen om at rykke op med to hold, både vores Jyllandsseriehold og vores Serie 1 hold, skulle gerne rykke en række op”, slutter Jess Petersen til Fredericia AVISEN.

Fredericia KF skal også spille på Monjasa Park nogle gange i foråret.

Om Fredericia KF:

Fredericia KF består af et samarbejde mellem tre klubber i form af Erritsø GIF fodbold, Fredericia KFUM og Bredstrup Pjedsted Idrætsforening.

Formålet med samarbejdet er at sikre et trygt, sammenhængende og attraktivt trænings-, kamp- og klubmiljøer for kvindefodbold i Fredericia Kommune.

Piger behøver ikke skifte klub for at spille fodbold uanset om det er bredde- eller elitefodbold. Der vil være tilbud og plads til alle.

Man kan læse mere om samarbejdet på Fredericia KFs hjemmeside og på Facebook

https://www.laterrazza.dk/
Klik på annoncen og se mere