Søndag afholdes der et Halloween-arrangement i Kanalbyen, der er arrangeret af Bydelsforeningen for bydelens borgere.

Gys over Kanalbyen. Det bliver tilfældet søndag, når Bydelsforeningen har inviteret bydelens borgere til et Halloween-arrangement.

Der bliver mulighed for at lave traditionelle Halloween-udskejelser som græskarlygter, der formentlig er en af den mest benyttede “pynteforme” til Halloween i Danmark.

Det er noget af det man kommer til at opleve i Kanalbyen på søndag. Generelt holder Kanalbyen jævnligt arrangement, både for alle Fredericias borgere, men også som kun er allokeret til Kanalbyens borgere. Og netop det sidste er tilfældet med Halloween-arrangementet på søndag.

“I Bydelsforeningen arrangerer vi flere forskellige ting i løbet af året. Vi har tidligere arrangementet fastelavn og skattejagt, da det var påske. Nu har vi valgt at afholde Halloween som et tilbud til dem der bor her, ” siger Tina Hou Christensen, der er
Chefkonsulent for kultur, events og byudvikling i Kanalbyen.

Hvad kommer man til at opleve?

“Der vil være flere forskellige workshops ud fra Halloween-temaet. Det hele er bygget op omkring workshopsene, hvor man kan gå rundt og prøve det man vil. Derudover har Wetche Bageri sponsoreret muffins, som vil blive serveret ” siger Tina Hou Christensen.

Selvom tidligere arrangementer primært har været henvendt til børnefamilier, er planen at Bydelsforeningen også skal arrangere ting til andre målgrupper.

“Vi har planer om, at Bydelsforeningen skal lave ting, der henvender sig til voksne. Lige i den her omgang er det henvendt til børnefamilier. Generelt set er vores arrangementer meget orienteret omkring højtider, og så må vi se hvad det næste vi finder på er,” forklarer Tina Hou Christensen.

Halloween-arrangementet i Kanalbyen finder sted søndag fra klokken 13:30 og frem til klokken 15:30.

Om Bydelsforeningen i Kanalbyen:

Bydelsforeningen i Kanalbyen står blandt andet for renholdelse, snerydning, vedligeholdelse og fornyelse, samt tilgængelighed til fælles arealer og anlæg. Foreningen er også tovholder for udviklingen af bylivsaktiviteter i Kanalbyen. Nogle driftsopgaver, som fx vedligeholdelse af større veje, står Fredericia Kommune for.

http://bit.ly/lolalecture
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer