Jeg er ny på Fredericia Avisen, og dette bringer mig til en kort refleksion over, hvordan det er at være ny!

Vi har alle været “ny” i flere sammenhænge. Nogen er vild med at være det, og vild med nyt, mens andre bedst kan lide at blive i det trygge og kendte. Måske der indimellem skal lidt nyt til, for at vi føler os mere levende?

At være ny på Fredericia Avisen føles lækkert og befriende, nærmere, jeg glæder mig vildt til mulighederne for at fortælle historier, update hverdagsbetragtninger, bevægelige fif og derudover leve mig ind i, hvad som rører på sig. I disse dage: JULEN!

Tiden hvor næstekærlighed praktiseres, alt imens en af årets helt store gåder synes åbenbaret for den som er ked.
Vi kunne huske på, at det tit er muligt at gøre mere af det, som glæder en anden.

Fotograf: Thomas Lægaard – Fredericia Avisen

Kort DNA: Tina Charlotte: yogalærer, ambassadør for Lakshmi og derudover involveret i kulturen i flere sammenhænge. Du kommer til at høre mere om det hele. Jeg har iværksat http://tinablomstergren.dk, en virksomhed med rødderne plantet i fysisk og mental sundhed og udvikling. Jeg bor i Fredericia, men holder også en hel del til i København. Kontraster løfter liv, synes jeg.

På Fredericia Avisen vil jeg berette om det mindre, det større, det værdigt spændende og det vigtige.
Jeg kommer til at stille spørgsmål, alt imens jeg også gerne ynder at stille skarpt på det, som kunne være glemt, gemt eller bare fejet hensigtsmæssigt til en side.

I starten af det nye år vil jeg udover mine let-absorberede hverdagsbetragtninger, involvere dig mere i yogaen og i filosofien om samme. En filosofi som i øvrigt også binder dette skriv sammen.

Jeg har noget på hjertet, og jeg vil meget gerne dele det med dig, og det vil jeg, fordi jeg gerne vil sætte tankestrømme og forfriskende handlinger og interaktioner i gang.

På gensyn næste år 😉

•• Tag dig tid til det, som er vigtigt !

TC