51 af landets kommuner sætter en unik gave på auktion ved årets Danmarks Indsamling, hvor målet er, at intet barn må sulte. Koldings bidrag er en eksklusiv designweekend for to i Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord med fuld forplejning, middag på Koldinghus og en pakke af andre højtprofilerede designoplevelser.

– Jeg tør roligt love, at der venter vinderen af Kolding-auktionen en helt fantastisk designoplevelse. Fra byrådets side håber vi, at prisen bliver budt rigtigt højt op, så vi fra Koldings side kan aflevere et flot beløb til det gode formål, hvor det i år handler om at stoppe sult, opnå fødevaresikkerhed og fremme bæredygtigt landbrug i den fattige del af verden,” siger borgmester Jørn Pedersen.

“Vi designer livet” hedder Kolding Kommunes vision. Design er en integreret del af kommunens DNA, og det afspejler sig i høj grad i gaven til Danmarks Indsamlingen, som består af følgende elementer:

  • Overnatning i Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord med fuld forplejning
  • Speciel-guidet tur på Museet på Koldinghus efterfulgt af middag i Kirkesalen på slottet serveret af Madkælderen. Bordet vil være dækket med Kolding-design, som vinderen får med hjem bagefter – f.eks. en smuk damaskdug, stel fra Designership samt pendel fra Kim Holm.
  • Rundvisning på Kolding Rådhus ved borgmester Jørn Pedersen, en guidet tur i UNESCO-byen Christiansfeld, en tur på Kunstmuseet Trapholt, m.m.
  • Transporten til de mange attraktioner foregår på miljørigtig vis i en brintbil.

I Danmarks Indsamlingen går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Udviklingsmål.

 Danmarks Indsamlingens hjemmeside kan du følge med i buddene på Koldings bidrag. Auktionen løber frem til 4. februar. Der kan du også se, hvad de 50 andre kommuner har sat på auktion.