FC Fredericia tabte med 0-2 til Vejle Boldklub, og efter kampen var det en ærlig Jacob Buus, der erkendte, at der manglede kvalitet på den sidste del af banen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Jacob Buus, der blev pillet ud i slutfasen af opgøret, da FC Fredericia, så således på opgøret:

“Det er en kamp mellem to af rækkens bedste hold. Vejle har de sidste procenter i felterne. Vi havde en stor chancen inden de scorede, og så var det blevet en anden kamp. I stedet scorede de et flot mål og så var det opad bakke derfra. Vi prøvede, men vi var skuffet i pausen over ,at vi ikke udnyttede pladsen. Set over 90 minutter skal vi ikke være så skuffede. Det er et svært sted at spille,” siger han til Fredericia AVISEN.

https://www.vinmedmere.dk/

FC Fredericia havde bolden meget, men det lykkedes ikke for alvor at blive farlig.

“Det er en blanding af mangel på kvalitet fra vores side og det skyldes også, at Vejle er et godt defensivt hold. De har en ufattelig god defensiv, og alligevel har vi gode opløb, men de sidste afleveringer manglede på den sidste del af banen. Vi kom der til uden at få noget ud af det. Vi havde tre chancer, hvor den ene godt kunne have givet mål,” forklarer Jacob Buus.

Fredag aften blev det offentliggjort, at Buus skifter til AC Horsens på en fri transfer. Det sker efter længere tids spekulationer.

“Det er noget jeg har gået med i lang tid. Det er først fra d. 1. august, så det skal jeg ikke har fokus på endnu. Jeg skal slutte så godt af som muligt, og så holde det ferie man får,” slutter Buus.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer