Når FC Fredericia torsdag aften løber på banen mod Nykøbing FC er det sidste gang, at det er med Jacob Buus i truppen. Han skifter nemlig til AC Horsens d. 1. august, og i den forbindelse har vi talt med den hårdtarbejdende back.

https://www.vinmedmere.dk/

I to sæsoner har Buus huseret på højre back i FC Fredericia. Fra dag et tog han pladsen på holdet, og siden har han ikke set sig tilbage. Nu venter der en sidste kamp i FC-trøjen for Buus.

“Det bliver forhåbentligt en god oplevelse. Jeg har haft en fed tid her, og det er lidt vemodigt at sige farvel til klubben og fansene, men jeg vælger ikke at se det sørgerligt, men som et glædeligt sidste kapitel i hvad der har været en god tid i mit liv. Det har været her jeg har fået gennembrud i min seniorkarriere og fået slået mig fast. Jeg har været ekstremt taknemlig over at få chancen her,” siger Jacob Buus og kommer ind på, hvad det betyder for ham at have slået igennem i FC Fredericia:

“Det betyder meget fordi det var en målsætning jeg havde, da jeg kom. Jeg slog ikke igennem i OB, så jeg skulle finde mig selv. Jeg skulle se mig selv med andre øjne, da jeg gik fra at se mig som Superliga-spiller til 1. div. Jeg fik at vide da jeg kom, at man ikke skulle tro det blev nemt, og det tog jeg til mig. Det er en hård række at spille i, så det har krævet meget mentalt af mig at slå igennem på et stærkt hold som det her. Jeg er stolt over, at jeg fra start gik ind og spillede fast.”

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

I Jacob Buus’ tid i FC Fredericia har der været forskellige højdepunkter, men særligt én ting husker han tilbage på.

“Der har været mange højdepunkter, men sammenholdet, der er i truppen er noget jeg kommer til at savne. Kampmæssigt har der været mange. Jeg var ikke med da vi slog Vejle, men det var fedt at være i klubben i den efterfølgende periode, og da vi slog Viborg deroppe var det fedt,” forklarer Buus, der efter sæsonen skifter 1. division ud med Superligaen og AC Horsens:

“Det er en form for skulderklap til mig selv. Det har været en målsætning, da jeg kom. Jeg ville tage steppet op igen og det er lykkedes tildels. Jeg mangler stadig at slå igennem i Superligaen, men det er helt klart, at jeg er stolt over, at jeg har formået at løfte mit niveau så meget som jeg har gjort,” slutter Jacob Buus.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer