Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i institituion

Mellem mandag klokken 17:00 og frem til tirsdag klokken 11:15 har der været indbrud hos en institution på Ludingsvej, hvor en terassedør er blevet brudt op. Man har været inde i et fælleslokale, og har stjålet designerlamper. Det er uvist, hvor mange lamper, der er stjålet og hvad værdien er.

Indbrud i lejlighed

Det har været tirsdag mellem klokken 09:00 og 13:50 været indbrud i en lejlighed på Søndermarksvej, hvor man er kommet ind af et vindue, og har stjålet smykker.

Indbrud i kælderrum

Tirsdag klokken 15:55 observerede en anmelder, at to mænd tog designerstole ind i en bil på Ydunsvej. Politiet sendte derfor en patrulje til stedet, og efter søgen fandt de gerningsmændene, som ikke er fra Fredericia og som er 28 og 29 år. De er begge blevet sigtet for indbruddet, og da bilen med de to mænd blev stoppet på Smedevænget blev den 28-årig fører af bilen sigtet for ikke at have førerret.

Butikstyveri udviklede sig til røveri

Der har været et butikstyveri i Super Brugsen på Nymarksvej, der udviklede sig til et røveri. En 35-årig mand, der ikke er fra Fredericia, stjal syv energidrikke og noget slik til en værdi af 195 kroner. Personalet opdagede tyveriet og tilbageholdt ham, men i forbindelse med det prøvede den 35-årig mand at skubbe sig fri, og derfor endte tyveriet med at blive til et røveri.

Spirituskørsel

En 56-årig mand, der er fra Fredericia, blev tirsdag klokken 14:05 standset på knallert på Vejlevej, og det viste sig, at hans promille var over den tilladte og derfor blev han sigtet for spirituskørsel.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://www.f-i-c.dk/50-aars-jubilaeum