Politikommisær Nicolaj Rasmussen stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om et stille døgn i både Fredericia og Kolding. Den første sag han nævnte var, at en 32-årig mand fra Fredericia tirsdag havde stjålet en juice og risalamande, og onsdag kom han ind i selvsamme butik i Vendersgade, hvor personalet tog fat i ham. Der viste det sig, at han var i besiddelse af tre Apple produkter, som han ikke kunne redegøre for, og de blev derfor beslaglagt af politiet.

På Gl. Landevej ved bodegaen Hos Ellen blev en 57-årig mand bragt til standsning klokken 15:52, da han kørte i sydlig retning på en lille knallert. Ved en alkometertest pustede han langt over det tilladte.

Den sidste sag drejer sig om en 29-årig mand fra Fredericia, der blev standset rutinemæssigt i bil på Strandvejen ved Sanddal Bakke. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer