Tirsdag afholder Middelfart Handel den forsinkede generalforsamling, som i marts blev udskudt på grund af Corona. Krisen har sat sine spor, men overordnet glæder borgmester Johannes Lundsfryd Jensen sig over, at butikslivet kommet godt gennem krisen.

Fem nye butikker, én på vej og én lukket forretning siden Corona-krisen blussede op. Det er status for handlen i Middelfart ovenpå Corona-krisen. Man kunne have frygtet, at flere forretninger var kommet i problemer. Men et stærkt sammenhold og gode vilkår for detailbranchen har gjort det muligt for flere at starte op, fortæller borgmester Johannes Lundsfryd Jensen:

– Set i lyset af forårets udfordringer, så har det været et rigtigt godt første halvår. Handelslivet har stillet sig skulder ved skulder og hjulpet hinanden i gang efter krisen. Samtidig viser væksten i butikker, at vi i Middelfart har gode vilkår for forretninger, med en attraktiv gågade og den hyggelige stemning omkring Nytorv.

Som et led i genstartsplanen har byrådet fremrykket investeringer for 64 mio. kr. Heraf er 1,5 mio. kr. afsat til en pulje, der understøtter handels- og turistlivet. Puljen har blandt andet været brugt til Sommerby-aktiviteterne.

Tiltagene er med til at skabe positiv omtale af Middelfarts handelsliv, og det gør, at flere tør investere og åbne forretning i byen, mener borgmester Johannes Lundsfryd Jensen:

– Det er et stort spring at stifte egen butik, og det kræver en tro på at vilkårene er til stede. Det er de her i Middelfart, og vi kan se, at folk tør tage springet og åbne. Det viser, at vores politiske fokus på handlen og konkrete tiltag med blandt andet Brobygning Middelfart, de store signaturarrangementer og støtten til aktørerne virker.

Nye butikker i Middelfart
Den Italienske Isbutik
GoSmoke
Re-Love
Brinck Bentzon Studio
Galleri Oscar

Como Sko (på vej)

Lukket:

Wagner

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer