Flere butikker i Fredericia har reageret som følge af cornavirussen. Fra Fredericia Shopping lyder det, at man skal tage forholdsregler, og det har man blandt andet gjort hos Spar Nord og Hårværk.

“Vi giver ikke hånd i øjeblikket”

Det skilt møder Spar Nords kunder, når de tager turen ind i banken, der ligger i Sjællandsgade.

Bankdirektør Torben Ploug. (Foto: Matthias Niels Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“Vi vælger at følge de anbefalinger vi får fra myndighederne. Vi kommer i kontakt med mange mennesker i risikogruppen og vi mener det er vigtigt at beskytte disse mennesker så meget vi kan. Hvis vi kan gøre det med forholdsvis små tiltag som f.eks ikke at give hånd i en periode, så gør vi det. Vi oplever, at vores kunder oplever det positivt og godt forstår det ikke handler om panik, men om at beskytte de grupper som vil blive hårdt ramt, hvis spredningen sker for hurtigt,” siger filialdirektør Torben Ploug til Fredericia AVISEN.

Indehaver af Hårværk, Nicole M. Christiansen. (Foto: Maj-Britt Andreassen/Fredericia AVISEN)

Hos frisørsalonen i HÅRVÆRK i Dalegade opfordrer de til, at deres kunder oplyser, hvis de har været i et af de udsatte ramte områder.

“Ligesom alle andre, tænker vi også over covid-19 (coronavirus) i disse dage, da vi er i tæt kontakt med rigtig mange mennesker hver eneste dag.”

“Det betyder, at hvis du har været ude at rejse i nogle af de ramte områder, og/eller har været i tæt kontakt med folk, der har, så ring venligst til os og få rykket din tid – også selvom du ikke udviser symptomer.”

“Vi kan ikke risikere at blive smittet – eller smitte vores andre kunder – da dette vil betyde nedlukning af salonen i minimum 14 dage og dermed aflysning af rigtig mange andre kunder.”

“Så kære jer, ring i salonen og fortæl os hvis du har været ude og rejse, har været i tæt kontakt med folk der har være ude og rejse, og/eller føler dig sløj – så skal vi nok være behjælpelige med at finde en ny tid til dig igen 14 dage senere,” skriver HÅRVÆRK på Facebook.

Kender du til flere butikker, der har lavet tiltag i forbindelse med coronaviriussen, så hører vi gerne om det pr. mail på info@fredericiaavisen.dk

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer