Formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen, beretter om flere butikker har lavet udvidet åbningstider som følge af nedlukning af storcentre og øvrige butikker fra d.25 december.

Igår meldte Statsminister Mette Frederiksen ud, at storcentrene skulle holde lukket fra torsdag og frem til d. 3. januar, og fra d. 25. december skal butikker, med undtagelse af apoteker og supermarkeder, også holde lukket frem til d. 3. januar. Dermed bliver julehandlen og sættet, der skal købes op til nytår, intensiveret endnu mere, og det er noget Ole Mortensen er opmærksom er opmærksom på.

»Vi ved, at alle butikker holder åbent, og at nogen holder længere åbent. Det er med til at gøre, at der kan blive mere plads. Alle har ikke købt julegaver, og det kan give ekstra travlt nu. Man skal også huske at købe sine ting på forhånd i forhold til det, som man skal bruge til nytår,« siger Ole Mortensen.

Især i disse dage og dagene lige efter jul er normalt et tidspunkt, hvor butikkerne skummer fløden, men det bliver en anderledes situation i år.

»Jeg har følelser for mine kollegaer der er lukket ned, da der er kæmpe omsætning op til jul og også mellem jul og nytår. Jeg kan godt forstå deres dystre billede. Vinedlukning af storcentre og øvrige butikker fra d.25 dech skal også udvide vores åbningstider, så vi ikke får for mange ind på samme tid. Man skal have skilte på dørene med, hvor mange må komme ind. Jeg ved selv fra min egen butik, hvad det vil betyde, hvis vi skulle lukke ned i 10-12 dage. Der vil forsvinde en enorm mængde penge, der ikke bare kan hentes igen. Det er det, der skal holde os ovenvande i januar og februar, siger Ole Mortensen.

I MIAMI TØJeksperten, som Ole Mortensen er indehaver af, har man valgt at udvide åbningstiderne til klokken 19:00 i hverdagene, og i weekenden holder butikken åbent til klokken 17:00, og efter aftale kan man komme ind i butikken fra 08:00 – 10:00. Ole Mortensen fortæller, at andre butikker også har udvidet åbningstiderne.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer