En butik i Gothersgade har i nat haft indbrud, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, oplyser at der har været indbrud i en butik i Gothersgade i nat klokken 04:57, hvor en alarm gik. En patrulje kom til stedet, og det er siden konstateret, at der intet er stjålet. På videoovervågningen kan man se, at der har været to personer inde i butikken.

På Vidtskuevej i Taulov har der også været indbrud. Det er sket mellem mandag klokken 09:30 og onsdag klokken 12:00. Man har gennemrodet skuffer i hele huset og stjålet smykker samt en møntsamling. Tæt på Vidtskuevej, nærmere betegnet på Blomsterhaven, har der ligeledes været indbrud. Det er sket mellem tirsdag klokken 17:00 og onsdag klokken 15:45. Et soveværelsevindue er blevet opbrudt, men det er ikke opgjort hvad der er stjålet.

Det sidste indbrud på døgnrapporten er sket på Kampmannsvej, hvor der mellem fredag klokken 16:00 og onsdag klokken 19:15 har været ubudne gæster. Det er ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Den eneste færdselsrelatererede episode, som Finn Ellesgaard har fremhævet, drejer sig om en 19-årig mand fra Fredericia, der blev standset på en motorcykel på Snaremosevej onsdag klokken 20:50. Det viste sig, at han ikke havde førerret til at køre motorcykel, og det blev han derfor sigtet for.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.