Migogfredericia.dk – en ny hjemmeside som skal samle alt det spændende som Fredericia har at byde på, lige fra shopping, events og oplevelser, til spisesteder og barer – og ikke mindst hoteller og overnatningsmuligheder.

”Når man kigger rundt på andre storbyer, så har mange en form for ”oplevelses” site, som skal understøtte byens attraktionsværdi generelt. Det samme skal gøre sig gældende med migogfredericia.dk, den skal understøtte Fredericia som et godt sted at bo og gæste – i hverdagen fordi man bor her, som konference og erhvervsgæst, eller som helt almindelig turist”- udtaler Lene Bach Jørler.

Migogfredericia.dk skal ikke forveksles med Fredericia officielle turisthjemmeside, men skal ses som et spændende supplement.

”Nu starter vi med en ”light version”, for at understøtte julehandelen i Fredericia, med det mest faktuelle, som eksempelvis julens åbningstider, link til køb af gavekort, det samlede juleprogram, og små nedslag i de forskellige Corona-venlige events i Midtbyen. Samtidig med at vi i back-end knokler videre med udviklingen af den ”rigtige” udgave, af migogfredericia.dk, som forventes klar primo 2021. Brug den, og placere den sammen med dine foretrukne website, så vil jeg godt garantere at du fremadrettet vil få langt lettere ved at holde dig opdateret på alt det spændende Fredericia har at byde på” slutter Lene Bach Jørler fra Business Fredericia.

Tjek hjemmesiden her: https://migogfredericia.dk/

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer