Udover hvad en ordinær generalforsamling skal indeholde har Business Fredericia valgt at indtænke underholdning i form af en skarp manipulator, Jan Hellesø, som på fornemmeste vis Fucker med den hjerne.

Torsdag den 14. marts byder erhvervsdirektør, Kristian Bendix Drejer, medlemmer af Business Fredericia velkommen til den årlige generalforsamling, og denne gang med et lidt tricky punktum på aftens ordinære program. Sidste års indlægsholder, LEGO´s bestyrelsesformand, Jørgen Vig Knudstrup, kan være svær at komme efter, så i år har vi valgt en hel anden vinkel på part 2.0 – Og med Danmarks førende mentalist og manipulator Jan Hellesø på programmet så er vi klart i en hel anden boldgade, udtaler Kristian Bendix Drejer, og glæder sig til et spændende og ”manipulerende” indlæg.

Et grænseoverskridende foredrag

Jan Hellesø er Danmarks førende mentalist og laver forførende manipulationer ved sine arrangementer med nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske grab. Det var i DR3-programmet ”Fuckr med dn hjne”, han for alvor blevet kendt, og senest har vi mødt ham i ”Manipulator”, som han lavede sammen med livsstilsekspert Anne Glad til DR1. Jan Hellesø gør dig klogere på hvordan vi mennesker hele tiden bliver manipuleret i hverdagen, når han udfordrer dine saner, og giver stof til eftertanke.

En aften hvor erhvervslivet samles til beretning og networking

Business Fredericias formand og erhvervsmand Bent Jensen forestår beretningen og giver et view og en status på Business Fredericias mål og visioner for kommende år, og med stor fokus på hvordan vi sammen fastholder det store momentum Fredericia har i disse år. Aftenen sluttes med rig mulighed for networking mellem de mange medlemsvirksomheder – og som altid så glæder vi os i Business Fredericia til en hyggelig aften sammen med vores medlemmer, slutter erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer.

Tilmelding sker via Business Fredericias hjemmeside www.businessfredericia.dk

Yderligere information:

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer, mobil: 2082 3229 / E-mail: kbd@businessfredericia.dk

Fakta:

Business Fredericias generalforsamling:

Torsdag den 14. marts kl. 18:00-21:00

Fredericia Idrætscenter: ADP Lounge og Thansen Arena

Kl. 18:00: Let traktement

Kl. 19:00: Generalforsamling i Business Fredericia

Kl. 20:00: Foredrag/indlæg v/Jan Hellesø

Kl. 20:45: Afsluttende networking med lidt forfriskning