På en kold og blæsende tirsdag havde Business Fredericia inviteret til foredrag i MesseC. På programmet var taler fra Borgmester Jacob Bjerregaard, direktør ved Temashop Diness Andersen, direktør i Byens Rens Ricky Kenbjerg og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø.

De to lokale erhvervsmænd Daniel Diness Andersen fra Temashop og Ricky Kenbjerg fra Byens Rens fortalte om deres virksomheder og et strategisk arbejde med CSR.

Ricky Kenbjerg, direktør i Byens Rens. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Den internationalt anerkendte fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator Fredericia. Hun tog erhvervslivet med på en tankevækkende rejse, da hun delte ud af sine erfaringer med at spotte trends de sidste 20 år.

Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Hun understregede også for de mange fremmødte, at det aldrig har været vigtigere at forstå fremtidens arbejdsmarked som nu. Aldrig har der været så kort afstand fra at forestille sig noget til at kunne til at gøre det, fortalte Liselotte Lyngsø.

Projektkonsulent: Det er gået over alt forventning

John Pagaard, Projektkonsulent for Business Fredericia. Foto: Matthias Niels Runge Madsen, Fredericia AVISEN

Projektkonsulent ved Business Fredericia, John Pagaard, fortæller til Fredericia AVISEN, at det er gået over alt forventning.

Især de to lokale historier fra Temashop og Byens Rens har været gode, fortæller John.

“De to lokale historier med henholdsvis Ricky (Kenbjerg, red.) og Daniel (Diness Andersen, red.) var rigtig gode. De gav et indblik i virkelighedens historier, og det tror jeg er rigtig vigtigt. Det er vigtigt, at vi også hører historierne fra de virksomheder hvor det er lykkedes – og det er de to jo et bevis på”, fortæller John Pagaard til Fredericia AVISEN.

Hør mere om dagen i denne video:

https://www.facebook.com/heinybags/
Annonce