Der er forsat en del voucher som ikke er blevet indløst i byens butikker eller spisesteder, og det giver anledning til at udsende dette opråb, siger udviklingskonsulent Lene Bach fra Business Fredericia i en pressemeddelelse.

Der har været stor interesse for at deltage i konkurrencerne, både Fredericia Avisen og ElboBladet har haft rigtig mange som har besvaret deres sjove og lærerige spørgsmål, de sidste par måneder. Alle vinderne har fået direkte besked om deres gevinst af en voucher, der kan indløses som en gavecheck hos over et hundrede at byens detail, caféer og restaurationer.

”Alle voucher har man skulle afhente i Føtex Citys kundeservice, hvilket har fungeret til UG”, siger Lene Bach ogg fortsætter:

”Systemet med, at de skulle afhentes i Føtex har været rigtig fint, dels har det været samme udleveringssted igennem hele Handel Lokalt-kampagnen, men som vinder har man også skulle ned i midtbyen for at afhente sin gevinst, en form for nudging for at få borgerne til at bruge deres by igen, efter Corona nedlukningen. I Føtex har fortsat omkring 30 ikke afhentet deres voucher, så til de af jer, som ikke har fået jeres gevinst afhentet, så ligger de der altså fortsat”

Sidste mulighed for at indløse sin voucher er den 31. juli

Men det er væsentligt at huske på, at muligheden for at bruge sin pengepræmie udløber den 31. juli, hvilket også står på forsiden af alle voucher – men et opråb/reminder til alle jer som endnu ikke har fået brugt pengene, tage et smut ind til skønne Fredericia og få shoppet lidt og ellers bare nyde alt det spændende som Fredericia har at byde på denne sommer. Ded ”Sommer i Fredericia” er byen pakket ind i en masse sommerherligheder.

Hvad med de penge som ikke bliver indløst?

Pengene som er doneret fra erhvervslivet til Handel Lokalt kampagnen vil alle sammen blive brugt i konkurrencer, for tanken bag kampagnen var netop at få gjort borgerne bevidste om vigtigheden af at handle lokalt. De mange klistermærker på facadevinduerne bliver også hængende året ud, og til spørgsmålet om de penge som ikke bliver indløst, er svaret ganske enkelt, dem bruger vi til en ny konkurrence-runde senere på året.

“Hvorfor har vi valgt voucher-løsningen? Vil nogen sikkert spørge om, og det er faktisk også ganske let at svare på,” siger Lene Bach og fortsætter:

“Det er alene fordi et Fredericia Shopping-gavekort skal være gældende i tre år, siger lovgivningen, hvorimod en voucher/gavecheck kan man selv sætte udløbsdatoen på – og vores by, som alle andre byer, havde brug for lidt respiratorhjælp i forbindelse med Corona-nedlukningen, og jeg syntes faktisk det har været, og er en stor succes, som mange andre byer har spurgt lidt misundelige ind til. Så endnu en gang stor tak til de mange bidragsydere,” siger Lene Bach

Afslutningsvis lyder det – HUSK udløbsdatoen er den 31. juli – og ikke mindst en forsat god sommer til alle, og vejret snakker vi ikke om, slutter udviklingskonsulent Lene Bach fra Business Fredericia.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer