Business Fredericia så dagens lys i 2015, og arvede dengang godt 400 medlemmer. Man satte fra starten et ambitiøst mål om at nå 700 medlemmer i 2020, det tal kan man nu sætte flueben ved og skrive hele 800 medlemmer. Baron A/S flytter fra Børkop til Fredericia og glæder sig til at blive en del af byens erhvervsliv.

Det er få uger siden, at CEO og medejer Carsten Filsø kunne løfte sløret for, at Baron A/S får nye faciliteter i Fredericia. I dag er Business Fredericia på besøg på Nordre Kobbelvej 10, som bliver den nye adresse for virksomheden.

“Vi glæder os meget til at blive en del af det fredericianske erhvervsliv, og vi må sige, at vi har fået en flot modtagelse. Vi kommer fra en by med en god erhvervsservice, så det var en fornøjelse at tale med Kristian og mærke, at man havde samme engagement i Fredericia,” siger Carsten Filsø og fortæller om det kommende domicil, der i sin tid, husede LOGSTOR.

“Vi får 2600 m2. Det giver rum, og plads til den vækst, vi stræber efter. Samtidig får vores medarbejdere gode forhold i nogle virkelig gode lokaler i god kvalitet og med et godt lys.”

CEO, Carsten Filsø fra Baron A/S glæder sig til at blive en del af det fredericianske erhvervsliv

Efter nyheden om flytning af domicil har Baron A/S allerede hørt fra mange lokale virksomheder.

“Det var faktisk lidt vildt. 30 minutter efter nyheden var ude, ringede alt fra hoteller, el-installatører og lokale borgere, der søgte arbejde. Det var virkelig fedt. Det sætter vi stor pris på, det viser, at byen vil sine virksomheder. Jeg mærker en god og positiv dynamik,” siger Carsten Filsø.

Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer glæder sig over den nye virksomhed i byen og de 800 medlemmer.

“Det er gået vildt stærkt. Jeg havde faktisk ikke regnet med, at vi kunne ramme 800 medlemmer så hurtigt, men sammen med kolleger, virksomheder og gode samarbejdspartnere har det været muligt. Vi glæder os til, at Baron A/S bliver en del af Fredericia, og jeg er sikker på, at de vil få glæde af vores gode samarbejdskultur i byen, og den positive udvikling, som Fredericia er inde i,” siger Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Det er et resultat, som vi ikke havde turde drømme om. Vi er virkelig stolte over, at vi er nået så langt, og i dag har så stor en erhvervsopbakning. 800 medlemmer i en by af Fredericias størrelse er unikt. Der skal derfor lyde en stor tak til mine medarbejdere og vores mange medlemmer, samt en varm velkomst til Baron A/S.”

Og det med jobansøgninger må gerne fortsætte – Baron A/S søger nemlig hjælp.

“Vi skal vækste i vores nye domicil. Det har vi en klar og målrettet strategi for, og af de mindre, men alligevel vigtige jobs, søger vi lige nu en ungarbejder, der kan hjælpe os herude, så hvis man kender en frisk arbejdsdreng eller pige, så hører vi gerne,” slutter Carsten Filsø.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer