I sommer lavede Business Fredericia et opslag med, at de søgte en administrativ kontorelev, og det har de nu fået. Det er Anne Düring de Jong, der startede i stillingen d. 1. oktober.

Vi har talt med den 27-årige Anne, der har er udannet grafiker, men nu er under uddannelse som kontorelev, hvor hun har læretiden hos Business Fredericia. Blandt andet skal Anne hjælpe til med organisationens arbejde på sociale medier.

»Jeg har nogen kompetencer jeg kan gå ind at bidrage med. Eksempelvis ved jeg, hvad der trender på de sociale medier og så ser jeg ellers frem til at suge til mig fra organisationens øvrige medarbejdere,« siger Anne.

Hvad forventer du dig af læretiden?

»Jeg forventer, at jeg får noget ny viden og at jeg får en god læretid. Starten har været god, og det forventer jeg også den resterende del af tiden bliver,« siger Anne med et smil.

Men hvem er Anne, udover at hun er den nye administrative kontorelev hos Business Fredericia? Det spurgte vi hende om.

»Jeg kommer oprindeligt fra Taulov, så jeg er lokalkendt, men jeg har boet forskellige steder. Jeg er flyttet tilbage for to år siden, og jeg synes, at det kunne være fedt at finde et sted i byen. Jeg har tidligere arbejdet som freelance grafiker. Den stilling som de slog op i Business Fredericia passede godt med min kombination af at lære nyt og bruge det jeg havde i forvejen og få et stort netværk,« siger Anne og fortæller, at hendes grafiske kompetencer også er noget hun benytter sig af fritidsmæssigt:

»Nu er der selvfølgelig corona lige for tiden, så det begrænser hvad man kan lave, men ellers går min fritid meget med familie og venner, og så er jeg ved at udvikle en børneplakat hjemmeside,« siger Anne.

Undervejs i læretiden skal Anne på fire skoleophold på IBC i Kolding.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer