Tidligere i dag kunne Fredericia AVISEN fortælle, at Fredericia Spildevands bestyrelse har besluttet at godkende en ny løsning mht. gravearbejdet omkring Indre Ringvej og Vesterbrogade. Siden sagen startede denne sommer har man arbejdet på at finde en ny løsning, og den er nu fundet. Det glæder Business Fredericia.

I mandags mødtes de implicerede parter i sagen, heriblandt også Business Fredericia. Formand Bent Jensen fortalte efter mødet, at man var glade for dialogen, der havde været konstruktivt, og man så frem til, at Fredericia Spildevands bestyrelses havde afholdt bestyrelsesmøde, så en løsning kunne præsenteres. I dag præsenterede Lars Ejby den nye løsning, som gør, at man holder vejnettet omkring krydset åbnet. Fredericia AVISEN talte efterfølgende med Business Fredericias Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer om den nye løsning.

“Det er godt, at der er fundet en ny løsning. Samtidig vil jeg gerne takke for en seriøs, konstruktivt og lyttende dialog, hvor alle parters synspunkter blev præsenteret. Den løsning, som Fredericia Spildevand i dag fremlagde er god for byens borgere og erhvervsliv, som både får de vigtige spildevandsløsninger, borgere der fortsat kan komme rundt i Fredericia uden for mange omkørsler og et erhvervsliv, der kan drive deres forretninger videre uden gene for medarbejdere og kunder,” siger Kristian Bendix Drejer og fortsætter:

“Der skal sendes en stor ros til embedsværket hos Fredericia Spildevand, som har leveret en faglig, intelligent og god løsning. Nu glæder vi os til at arbejde videre med de mange spændende projekter og den gode udvikling, vi ser i Fredericia.”

Læs artiklerne fra tidligere i dag her:

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her