Verden, Europa og Danmark er i disse tider ramt af Corona-krisen. Det har store sundhedsmæssige konsekvenser, men også økonomiske. Hos Business Fredericia har vi derfor valgt at aktivere vores eksterne rådgivernetværk for at hjælpe medlemmerne. 

Vi har besluttet i Business Fredericia at tage så meget på vores skuldre som vi kan. I disse dage med pressemøder, hjælpepakker og daglige meldinger rettet mod befolkning og erhvervsliv, opstår der mange spørgsmål, hvorfor det er vigtigt, at vi aktiverer organisationens eksterne rådgivernetværk til gavn for byens erhvervsliv.

Det er erhvervskonsulent Stephen Bihl, som har kontakt til rådgiverne heriblandt advokater, revisorer og andre erhvervsrådgivere for at høre om, de vil hjælpe i denne Corona-situation. Meldingen fra de eksterne rådgivere er, at de er klar til at bakke op og hjælpe til. De fortæller, at de allerede er blevet kontaktet af flere af deres eksisterende kunder, og det er klart, at de også har en interesse i, at alle kommer godt igennem denne tid.

Stephen Bihl vil koordinere henvendelser og forespørgsler fra virksomheder i forhold til at bringe de rette rådgivere i spil.

Kontakt Stephen Bihl på 9215 0127, sb@businessfredericia.dk

Bihl: Vi er her for at hjælpe

Erhvervskonsulent Stephen Bihl fortæller til Fredericia AVISEN, at man hos Business Fredericia er klar til at hjælpe med alle tænkelige spørgsmål.

“Det som vi i udgangspunktet står overfor er, at vi alle sammen er på uberørt grund. Vi kan følge med i hvilke ting regeringen lægger for dagne, hvad der bliver præsenteret af forskellige hjælpepakker. De er vores udgangspunkt”, fortæller han og fortsætter:

“Virksomhederne skal føle, at de har mulighed for at tage fat i os. De kan give udtryk for deres frustrationer, så vil vi hjælpe dem. Er der spørgsmål vi ikke kan svare på, så har vi det her rådgivernetværk. Det kan være noget med spillereglerne for afskedigelse eller andet. Vi kender ikke alle svarene endnu, for skemaet og dokumentationskravene kommer først i næste uge. Men vi vil gerne være med til at hjælpe og guide på bedst mulig vis”.

“Der er udfordringer, det er der ingen tvivl om. Mange små og mellemstore virksomheder og enkeltmandsvirksomhederne ved ikke hvad der skal ske med dem. Meldingerne er at der er ting på vej, blandt andet udskydelse af moms og B-skat, og det er nogle af de ting vi kan forholde os til. Men uanset hvad man måtte spørge om, så vil vi forsøge at hjælpe”, lyder det afslutningsvist fra Stephen Bihl.

Leave a Reply