”Detail- og restaurationsbranchen er hårdt ramt af Covid-19 situationen, og mange har været nødsaget til helt at lukke ned for kunder og hjemsende medarbejdere – gågaderne er mennesketomme og omsætningen i landets butikker, caféer og restauranter er hårdt ramt på deres eksistensgrundlag”

Online hjælp til Fredericias detail og restauratører

Business Fredericia vil gerne forsøge at være så behjælpelige med info, som overhovedet muligt, men det kan være svært at følge med, i takt med at samfundets situationen ændre sig, nogle gange time for time, udtaler erhvervskonsulent Lene Bach, Business Fredericia, og fortsætter – Vi har, i sagens natur, ikke mulighed for fysiske medlemsmøder lige pt. hvor vi kunne debattere bl.a. regeringens forskellige hjælpepakker, men heldigvis har teknologien sørget for, at det kan lade sig gøre uden vi behøver at mødes fysisk.

Coronavirussen har, trods af lidt lys for enden af tunnelen, fortsat godt tag i Danmark.

For at guide bedst muligt har Business Fredericia i samarbejde med Brandt Revision lavet et webinar som tilgodeser netop detail og restaurationsbranchens udfordringer, og hvor revisor Søren Fricke vil guide deltagerne igennem de forskellige hjælpepakker som regeringen har igangsat – bl.a. en overordnet gennemgang af kompensationsordningerne for lønkompensation, omsætningsnedgang og faste omkostninger. Det er gratis at deltage i webinaret efter ”først-til-mølleprincippet” og skulle det vise sig, at der er behov for at afholde flere af slagsen, så sætter vi selvfølgelig i gang. Men lige nu kan det være svært at vurdere behovet, for vi har hele tiden haft åbent for løbende krisehjælp hos Business Fredericia, så mange virksomheder er blevet hjulpet videre efterhånden som spørgsmålene og behovene er opstået hos den enkelte virksomhed. Der er ingen tvivl om at Corona forsat har godt tag i Danmark, og ingen kender dagen i morgen, hvilket giver frustrationer for os alle, men især vores erhvervsliv har svært ved at skimte lyset forenden af tunnelen, slutter Lene Bach.

Fakta boks:

Webinaret afholdes den 16. april kl. 8:15-9:00. tilmelding online på www.businessfredericia.dk.

Det er gratis at deltage, efter ”Først til-mølle-princippet”.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer