Onsdag aften kl. 21 var scenen sat og som enhver anden majestætisk Konge indtog Burhan G scenen, klar til at give et brag af en koncert.

Allerede fra starten var publikum tændt, især den kvindelige del af tilhørerne. De startede med at kommentere at Burhan G havde alt for meget tøj på. Hans respons til dette var:

“Hej Fredericia! I er hurtige og jeg kan lide det”.

Ellevilde damer i Fredericia Teater til Burhan G (Foto: Isabell Berg)

De få med modige mænd der havde fundet vej til koncerten, blev rost af Burhan G, for som han sagde:

“Det er næppe en Volbeat genre”!

Burhan G fik tændt godt op i den fyldte teatersal med kærligheds-sangene “Din forevigt”, “Lucy” og Michaels Falchs “Den eneste i verden”. Så var salen for alvor varmet op. Han sang sig ind i hjertet af Fredericanerne med hittet “Tættere på himlen” og Ray Dee Ohh’s “Jeg vil lade lyset brænde” med en smuk stemme og klang.

Fra sit sidste album, som han dedikerede til sin søn Dallas, kom der også mange lækkerier. Heriblandt en sang til sin søn. “Pas på pigerne, for det bedste jeg har gjort, er at blive din far”. Ikke et øje var tørt.

Burhan G i stærk performance (Foto; Isabell Berg)

Imellem numrene introducerede han publikum for to smukke sangerinder, samt resten af det velspillende band. Burhan G brilliererede med sit fantastiske sangtalent, blandet med lidt humor samt en fantastisk, nærværende og autentisk stemning.

Også koncertarrangøren EventC havde god grund til at være tilfredse med Burhan G, og et velafviklet arrangement sluttede med store klapsalver.